Regionhälsan Mödra- Barnhälsovårdsteamet Haga

Haga mödra-barnhälsovårdsteam är en specialistenhet för gravida med substansbruk, beroende och/eller fosterskadligt bruk av läkemedel/alkohol och deras barn. Enheten har funnits sedan 2007 och är belägen vid Järntorget i Göteborg. Arbetsgruppen på Haga består av ett tvärprofessionellt team med kompetens inom mödrahälsovård, barnhälsovård, psykosocialt arbete och beroendevård/psykiatri. 

Vi söker dig som vill arbeta med oss och bidra till en betydelsefull verksamhet för barn och föräldrar! 

Om arbetet 

Nu rekryterar vi en BVH-sjuksköterska till Haga mödra-barnhälsovårdsteam. 

Du kommer att arbeta i ett tvärprofessionellt team med kompetenser inom mödrahälsovård, barnhälsovård, psykosocialt arbete, beroende, psykisk ohälsa och psykiatri. Då enheten bedrivs som sammanhållen mödra- och barnhälsovård sker arbetet i ett nära teamarbete där samverkan med andra vårdgivare och socialtjänst är betydelsefulla delar. 

Betoning i arbetet ligger på en specialiserad hälsoövervakning och uppföljning av barnen, mobilisering av tidiga insatser, täta kontakter, hembesök och ett förstärkt föräldrastöd. I din tjänst ingår även fortbildningsuppdrag gentemot övrig personal inom mödra- och barnhälsovården.  

Du erbjuds individuell och kontinuerlig fortbildning och handledning i teamet. 

 

Om dig 

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller öppen hälso-och sjukvård. Erfarenhet av arbete med barnhälsovård är ett krav likaså B-körkort. 

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och egenskaper som god samarbetsförmåga, flexibilitet och förmåga att arbeta självständigt och i team. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/633
Kontakt
  • Elisabeth Antila, Enhetschef , 0720-640088
Facklig företrädare
  • Sabina Gustafsson, Vårdförbundet, 0761-372186
Publicerat 2024-02-09
Sista ansökningsdag 2024-03-03

Tillbaka till lediga jobb