Närhälsan Tibro vårdcentral

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Närhälsan Tibro vårdcentral är en av Västra Götalandsregionens offentligt drivna vårdcentraler med drygt 9100 listade invånare. När du väljer Tibro vårdcentral kommer du till ett glatt gäng med drygt 30 medarbetare, vi värderar samarbete och teamkänsla högt! Vi är en välfungerande vårdcentral som är centralt belägen med goda kommunikationsförbindelser, vi är omringade av ett rikt friluftsliv med skog och sjö. 

Vi har en bred verksamhet med läkar- och sköterskemottagning. I vårt akutflöde har vi en triagemottagning där sjuksköterskor och läkare bedömer patienter teambaserat. Vi har specialistmottagningar såsom diabetes, astma/KOL, hjärta-kärl samt fotvård. Hos oss finns det även sjuksköterskor med specialkompetens inom äldrepsykiatri, demensvård, vårdplanerare, rehabkoordinator samt mottagning för psykisk hälsa. Även BVC och laboratorium finns på vår enhet.

Som anställd inom Närhälsan erbjuds du olika former av utvecklingsmöjligheter exempelvis genom internutbildningar och mentorskapsprogram. På arbetsplatsen arbetar vi aktivt med utvecklingsarbete för att ständigt förbättra arbetssätt och på bästa sätt möta kundernas behov.  

Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter på vårdcentralen spänner sig över ett brett arbetsfält och omfattar den allmänmedicinska kompetensen med patienter i alla åldrar och situationer. Du kommer arbeta med mottagningsarbete och digitala vårdmöten i första linjens vård. Jourarbete kan komma att ingå i tjänsten.

I rollen ingår även handledning av ST- och AT- läkare samt läkarstudenter, det är en viktig del av vårt uppdrag att utbilda morgondagens vårdpersonal. Vi erbjuder dig ett varierat arbete med goda utvecklingsmöjligheter, exempelvis genom kontinuerlig fortbildning om tio dagar per år.

Om dig

Du är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk hälso- och sjukvård. Önskvärt är att du har specialistutbildning i området allmänmedicin alternativt internmedicin. Språkkunskaper i svenska i tal och skrift på lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav för tjänsten.

Vi söker dig som kan arbeta självständigt men ändå vill delta i verksamhetens utvecklingsarbete. I arbetet möter du många olika patienter därför är det viktigt att du är lyhörd och har ett gott bemötande. Du trivs med teamarbete och för dig är det en självklarhet att samarbeta med kollegor och övriga samarbetsparters i arbetet Vi ser även att du lever upp till Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Intervjuer sker löpande.

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Tibro
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/351
Kontakt
  • Henrik Hellqvist, Vårdcentralchef, Tel:0703024494
Facklig företrädare
  • Nadia Kathan, Läkarförbundet, nadia.kahtan@vgregion.se
Publicerat 2024-01-24
Sista ansökningsdag 2024-02-29

Tillbaka till lediga jobb