Skaraborgs Sjukhus, Verksamhetsområde 1, BUP Läkare

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Barn- och ungdomspsykiatrin inom Skaraborgs Sjukhus söker underläkare för sommarvikariat.

Hos oss får du:

  • introduktion
  • handledning av specialistläkare alt. ST-läkare
  • ett intressant specialistområde där det finns goda möjligheter till ST

Arbetsuppgifter
I arbetet ingår somatiska bedömningar/kontroller, följa upp läkemedel och förnya recept. 
Du kommer också att få utföra akuta bedömningar samt utföra första bedömningssamtal tillsammans med andra behandlare. Arbetsuppgifterna utförs under handledning. 

Verksamheten har öppenvårdsmottagningar i Mariestad och Skövde samt ett akutansvar på sjukhuset i Skövde. Du kommer att bli placerad på någon av våra mottagningar och viss kvälls/helgtjänstgöring kan komma att bli aktuell i BUP:s akutansvar. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är intresserad av barn- och ungdomspsykiatri. Du får gärna vara legitimerad läkare alternativt ska du vara minst godkänd termin 9 i dina läkarstudier och du ska vara godkänd i din psykiatrikurs. 
Om du är legitimerad läkare eller examinerad läkare skall du ha behörighet att arbeta som läkare i Sverige. Studerar du till läkare utomlands är kravet att du studerar i något EU-land. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Verksamheten
Barn- och ungdomspsykiatrin i Skaraborg har ansvaret för den specialiserade barn- och ungdomspsykiatrin för ca 56 000 barn och ungdomar. Vår verksamhet består av två öppenvårdsmottagningar BUP Skövde och BUP Mariestad. Till verksamheten hör även enheter som har hela Skaraborg som upptagningsområde BUP mellanvård och akutansvar.

Övrigt

Anställningen är vikariat juni, juli och augusti 2024, med möjlighet till förlängning.

Intervjuer sker löpande. Vi kontrollerar alltid brotts- och belastningsregistret innan anställning, utdraget beställs av arbetsgivaren.

Vid behov av ansökan om särskilt förordnande hos socialstyrelsen så sköts detta av arbetsgivaren.

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skövde alt Mariestad
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/202
Kontakt
  • Linda Ståhlberg - Läkarchef, 072-2033456
  • Hilda Geber, HR-konsult, 076-1675585
Facklig företrädare
  • Läkarförbundet, 0500-431000vxl
Publicerat 2024-01-15
Sista ansökningsdag 2024-02-26

Tillbaka till lediga jobb