Fastighet, stöd och service, Västfastigheter drift


Driftchef – Kungälv

Vi söker nu en Driftchef till driftenhet Kungälv med placering vid Kungälvs sjukhus.  

Område Västfastigheter drift ansvarar för drift, tillsyn och skötsel samt felavhjälpande underhåll och kundservice. Våra fastigheter är komplexa och tekniskt utmanande. Med vårt specialistkunnande och kännedom om våra kunders villkor är vi med och skapar förutsättningar för livsviktig vård.

Rollen som Driftchef:
Som driftchef har du övergripande verksamhets-, personal, budget och arbetsmiljöansvar. I det här uppdraget kommer du att leda drifttekniker som utgår från Kungälv och Gunnilse (Rågården). Enheten ansvarar för felavhjälpande underhåll, tillsyn och skötsel av fastigheterna enligt vårt driftuppdrag. Vi har ett starkt fokus på driftsäkerhet, ledarskap och förbättring, där din kompetens kommer att vara viktig för att möta våra framtida förändringar och tydliga mål. Rollen omfattar driftansvaret för Kungälvs sjukhus, Angereds närsjukhus och Rågårdens rättspsykiatri.

Som stöd i ditt chefsuppdrag finns dina kollegor inom ledningsgruppen, HR och ekonomi. Genom ett tillitsbaserat ledarskap stödjer, utvecklar och motiverar du dina medarbetare så att ni tillsammans når verksamhetens mål och möter kundens krav.

Du arbetar aktivt för att skapa ett serviceinriktat team där inkludering och engagemang är i fokus. Tillsammans utmanar ni er själva för att hela tiden effektivisera arbetssätt och rutiner för enheten.  Du är en ledare som finns tillhands när det behövs och skapar möjligheter för andras idéer.

Att vara chef inom västra götalandsregionen innebär att du är med och påverkar vår välfärd, ett betydelsefullt och engagerande arbete med många intressenter.

Du rapporterar till områdeschef och ingår i områdesledningsgruppen. 

Kvalifikationer
Du har sedan tidigare med dig erfarenhet som chef och gärna från uppdrag inom fastighetsdrift och/eller teknik. Vi söker dig med eftergymnasial påbyggnadsutbildning inom fastighet, energi och miljö. Alternativt motsvarande erfarenhet och utbildning som bedöms likvärdig.

Du arbetar aktivt för att skapa en teamkänsla och bygga upp ett team där inkludering och engagemang är i fokus. Med ett tydligt kundfokus och med en förmåga att leverera en hög grad av service skapar du förutsättningar för enheten att nå sina mål.
Du är handlingskraftig och får uppgifter slutförda.

Resor förekommer inom regionen. B- körkort behövs men där det är möjligt använder vi gärna kollektivtrafik vid resande. 

Rekryteringsprocessen
Efter sista ansökningsdag den 3 mars kommer vi att kontakta de kandidater som är aktuella för en första intervju. Första intervjuerna är planerade till 12 mars på Regionens hus Göteborg och tester 26 mars. 

Chefsrekryteringsprocessen i Västra Götalandsregionen utgår från regionens fyra chefskriterier; Värdegrundsbaserat chefskap, Mål och resultatorienterat chefskap, Kommunikativt chefskap och Utvecklingsorienterat chefskap. Som en del av urvalsprocessen sker djupintervju och testning vid regionens Center för chefsrekrytering i Göteborg.  

För frågor som rör tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef som är Lars Ryderman 072-202 64 12.

Tjänsten kan komma att placeras i säkerhetsklass. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kan komma att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen före anställning.

Villkor/erbjudande
Område Västfastigheter Drift har verksamhet i hela Västra Götaland.

Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda dig goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.

 

 

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Heltid
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/124
Kontakt
  • Lars Ryderman Områdeschef, 072-2026412
Facklig företrädare
  • Jasmina Jahic, Vision, 070-0805946, 070-0805946
  • Iowan Hedendahl, Sverige ingenjörer, 0722-056401, ,0722-056401
Publicerat 2024-01-10
Sista ansökningsdag 2024-03-03

Tillbaka till lediga jobb