Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Mottagning för personlighetssyndrom

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Mottagning för Personlighetssyndrom är en högspecialiserad enhet på Sahlgrenska Universitetssjukhuset, den enda som utreder och behandlar personlighetssyndrom i området Stor Göteborg. Vi erbjuder en välfungerande arbetsplats med trevlig arbetsmiljö och gott klimat, tydlig struktur och kollegor med bred kompetens och gedigen erfarenhet samt möjligheter att delta i utvecklingsarbete och utbildning. Vi bedriver flera forskningsprojekt och satsar på nya och lovande behandlingsmetoder.

Arbetsuppgifter

Denna tjänst är tänkt för att förstärka dina kompetenser inom psykiatri genom att integrera patientnära och utvecklingsarbete. Vi erbjuder en 12 månaders anställning men anställningstid kan anpassas efter ditt behov och önskemål.

Som underläkare arbetar du med läkemedelsuppföljningar och psykiatriska bedömningar i tätt samarbete med överläkaren. I uppdraget ingår även administrativt arbete såsom utfärdande av intyg och remiss samt hantering av informationstjänster.

Anställning på 12 månader innefattar också möjligheten till utvecklingsarbete/forskningsarbete motsvarande ca 10% av anställningen, vilket är meriterande vid ansökan till BT, AT och ST-tjänst.

Utifrån din kompetens och erfarenhet ingår du också i primärjourlinje på psykiatriska akutmottagning.

Om dig

Vi söker dig som är intresserad av vuxenpsykiatri.

Du som söker ska vara examinerad/legitimerad läkare med svensk läkarlegitimation, alternativt ha en utländsk examen/legitimation och Socialstyrelsens beslut om tjänstgöring i Sverige.

Tidigare erfarenhet av specialistpsykiatrisk vård är meriterande.

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/92
Kontakt
  • Sektionschef, Flavio Di Leone, 0768334386
  • Verksamhetschef, Mathias Alvidius , 0760501507
Facklig företrädare
  • Kajsa Fahlström, 0722-042179
Publicerat 2024-01-17
Sista ansökningsdag 2024-02-26

Tillbaka till lediga jobb