Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Akutmedicin och Geriatrik, Avd. 90-91

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vi söker nu dig som vill arbeta natt på MAVA, där hög kompetens och variation präglar verksamheten.

Om oss 

Avdelning 90 och 91 är en del av akutflödet på Sahlgrenska Universitetssjukhuset, hit kommer de flesta patienter direkt från akutmottagningen. Vi tar emot patienter med akuta tillstånd exempelvis med bröstsmärtor, hjärtsvikt, dyspné, infektion och förgiftning. Som medicinsk akutvårdsavdelning (MAVA) tar vi också emot patienter från intensivvårds-avdelningarna inom sjukhuset och vi har också en viktig roll i Sahlgrenska Universitetssjukhusets katastrofberedskap.

Hos oss på avdelning 90 och 91 vill vi skapa värde för patienten genom att ge varje individ så effektiv vård som möjligt. Patienten ska alltid känna sig välkommen och ingenting är omöjligt.

Vi tycker det är viktigt med flexibilitet, hjälpsamhet och prestigelöshet. Hos oss trivs vi som gillar utmaningar och ett högt tempo. Vi har hög medicinsk övervakningsnivå och arbetar med ständigt lärande och utveckling.

Din nya arbetsplats?

Som sjuksköterska hos oss är det viktigt att du är beredd att ta en ledande roll. Arbetet är mycket varierande och innebär också mycket medicinsk teknik eftersom våra patienter ofta kräver hög grad av övervakning. Vår avdelning är stor och välkomnande och vi är vana vid att ta emot nya medarbetare och studenter. Vi värdesätter ett öppet klimat i vår arbetsgrupp.

För dig som vill jobba lite mindre kan vi till exempel erbjuda en 78% nattjänst (10 nätter/4 veckor) med en lön som ungefär motsvarar en 100% dag/kväll tjänst. Hör av dig till oss så kommer vi överens om en tjänst som passar dig och dina förutsättningar. Sahlgrenska Universitetssjukhuset har en tidskvotering vissa timmar på natten som innebär att nattjänstgöring 32 t/v ger heltidslön, samt även en fördubblad Ob-ersättning under timmarna 22:00 – 06:00.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har erfarenhet av akutsjukvård. 

För att passa i rollen har du en personlig mognad och är stabil. Du gillar när det händer saker och drivs av utmaningar. Du behöver också besitta förmågan att vara flexibel för att hitta bästa lösningen för varje patient.

Du trivs med att samarbeta och arbeta i team. Vi arbetar på ett prestigelöst sätt där vi hjälper varandra, lär varandra och lyfter varandra. Vi tror att allas egna unika kunskaper och egenskaper är värdefulla. 

Vi är stolta över vår avdelning och vill att du som är sjuksköterska skall vara med och bidra till att vi ger en vård i toppklass. Om du vill vara med i utvecklingen av den framtida vården på MAVA är du välkommen till oss. På grund av semestertider, så kommer urval och intervjuer påbörjas från och med vecka 33. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av läkare/sjuksköterska med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6191
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Marie Mannischeff, 0722-379061
  • Vårdenhetschef, Jan Berglund, 070-0822843
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Ingrid Moen, 031-3421000
Publicerat 2023-10-02
Sista ansökningsdag 2023-10-23

Tillbaka till lediga jobb