Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Psykiatri kognition och äldrepsykiatri

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Är du medicinsk sekreterare, självständig med god samarbetsförmåga och vill jobba med workshifting och utveckling tillsammans med ett gott gäng inom slutenvård? – då har vi arbetsplatsen för dig!

Om verksamheten

Verksamhetsområde Psykiatri kognition och äldrepsykiatri bedriver specialiserad psykiatrisk vård med inriktning mot minnesrelaterade sjukdomar, äldrepsykiatri, dövpsykiatri, omsorgspsykiatri och Huntingtons sjukdom. Vi har även en stor forskningsenhet och ett tätt samarbete med Göteborgs Universitet. Vår slutenvård ligger på Mölndals sjukhus och vår öppenvård ligger ett stenkast därifrån på Wallinsgatan i Mölndal. Från slutenvården utgår även ett mobilt närsjukvårdsteam som möter patienterna utifrån deras behov.

Som medicinsk sekreterare inom slutenvården hör du organisatoriskt till administrativa enheten med 16 medarbetare, men är placerad på slutenvården och är en naturlig del av slutenvårdsteamet. Du har din arbetsplats i en administrativ korridor tillsammans med mobilt team, läkare, chefer, sektionsledare och samordnare.

Du har ett nära samarbete med dina kollegor i öppenvården och ni servar tillsammans verksamheten administrativt. Som medicinsk sekreterare har du en viktig roll, då vi har fokus på administrativt förbättringsarbete, digitalisering och workshifting inom verksamheten. Det finns stora möjligheter att utifrån egna intressen vidareutveckla rollen som sekreterare inom slutenvården.

På plats på avdelningen skriver du framförallt avdelningens egna diktat, men har hjälp av alla medicinska sekreterare inom enheten – vi tar gemensamt ansvar för helheten. När taligenkänning (TIK) kommer igång i verksamheten kommer vi att arbeta ännu mer med att workshifta arbetsuppgifter från vårdpersonal och läkare till medicinska sekreterare.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig arbetsplatsintroduktion, anpassad upplärning och möjlighet för dig att utvecklas i din yrkesroll. Vi tillämpar flextid och friskvårdssubvention. Som sekreterare i slutenvården är det en fördel att arbeta på plats, måndag till fredag. Flexibilitet gällande arbetstider finns.

Vi erbjuder ett involverande medarbetarskap med veckovisa digitala möten där vi gemensamt planerar täckning av eventuella luckor och diskuterar olika frågor tillsammans. Våra arbetsplatsträffar (APT) sker på plats på Wallinsgatan och präglas av gemenskap, öppenhet och god stämning.

Hos oss får du vara med och skapa nya arbetssätt och tänka nytt!

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare hos oss får du ett spännande arbete i närhet till vårdteamet. Arbetsuppgifter som ingår är bland annat posthantering, patch, registreringar i ELVIS, men på sikt även mer avancerade och övergripande administrativa arbetsuppgifter. Du arbetar, fram till implementering av TIK, med patientdokumentation, framförallt för slutenvården och fördjupar dig i sjukdomsklassifikation. Handledning av studenter förekommer.

Om dig

Du är utbildad medicinsk sekreterare eller har annan vårddokumentationsutbildning. Du har fördjupad kunskap i, eller ett intresse av sjukdomsklassifikation. Du har goda kunskaper i det svenska språket och goda datorkunskaper. Erfarenhet av systemen Melior, Medspeech, ELVIS, Microsoft Teams och SharePoint är meriterande. Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt men också har god förmåga att samarbeta med andra. Du är noggrann, har ett gott bemötande, är en glädjespridare och kan ta egna initiativ. Du är positiv till förändrings- och utvecklingsarbete både på avdelningen, inom verksamheten och inom vår administrativa enhet. Det är en stor fördel om du har vana vid eller intresse för att lära dig handleda studenter.

För att trivas hos oss är det viktigt att du har förmåga att prioritera och organisera ditt arbete, att du är flexibel och lösningsorienterad. Du är serviceinriktad och har ett vänligt bemötande mot både patienter och medarbetare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer kommer ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6188
Kontakt
  • Enhetschef, Linda Sherafat, 0700206122
Facklig företrädare
  • Vision, Karin Swenson , 0722-092816
Publicerat 2023-10-02
Sista ansökningsdag 2023-10-22

Tillbaka till lediga jobb