Sahlgrenska Universitetssjukhuset Psykiatri Affektiva Affektiv mottagning 2

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Affektiv mottagning 2 är en öppenvårdsmottagning för patienter med de huvudsakliga diagnoserna depression och PTSD. Mottagningen består av fyra team varav två har adress i Gamlestaden och två på Första Långgatan i centrala Göteborg. Tjänsten är knuten till teamen som arbetar på Första Långgatan, där man samarbetar nära med läkare och behandlare i lugna och trevliga lokaler. Man har också ett nära samarbete med sekreterargruppen i Gamlestaden, där man träffas för gemensamma möten och vid intresse har möjlighet att förlägga arbetet vissa dagar i veckan. Sekreterargruppen är viktig för mottagningen som helhet, och vi månar om ett tätt samarbete med vi-känsla. 

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara en av  åtta sekreterare som ansvarar för det vårdadministrativa arbetet, som bl a består av kassa/receptionsarbete, registreringar i vårt patientadministrativa system, ELVIS, journalutskrifter i Melior via medspeech (digital diktering), remisser, brev och intyg, telefonservice och posthantering. Du har viss patientkontakt och arbetar direkt mot två tvärprofessionella team bestående av läkare, sjuksköterska, psykolog, kurator och rehabkoordinator. Handledning av studenter kan förekomma.

Om dig

Du har vårddokumentationsutbildning minst två terminer och det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i Melior och ELVIS. Vi söker dig som håller en hög professionell nivå i din yrkesutövning och som vill utvecklas i rollen. Arbetet präglas av variation och att uppgifterna blir korrekt utförda. Det är därför viktigt att du har initiativförmåga, är företagsam och noggrann.

Du kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt och du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vi arbetar "För patienten, med patienten", och har alltid bemötande i fokus. Du är van att arbeta i grupp och har en god social kompentens.

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6186
Kontakt
  • Tillförordnad enhetschef, Joel Tadell, 0732-031479
  • Sekreterare, Carina Jinesjö , 0733-297765
Facklig företrädare
  • VISION, Karin Gustavsson,, 0700-823393
Publicerat 2023-09-29
Sista ansökningsdag 2023-10-13

Tillbaka till lediga jobb