Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Neuromottagningen

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Neuromottagningen Sahlgrenska är en del av Neurosjukvården och tar emot patienter som behöver hjälp med neurologiska och neurokirurgiska tillstånd. En del av mottagningen tar emot patienter som behandlas med ryggmärgsstimulering (Spinal Cord Stimulation, SCS) vid långvarig svårbehandlad smärta. Vid SCS placeras en elektrod invid ryggmärgen för att med elektriska impulser minska smärta. Detta är områden där den tekniska utvecklingen går mycket fort. Vi söker nu en ny medarbetare med erfarenhet, teknikintresse och intresse av dessa patientgrupper för att förstärka teamet.

Arbetsuppgifter

I denna tjänst kommer du att ha din placering inom SCS-teamet där dina insatser efterfrågas under hela vårdförloppet, såväl före, under, som efter operation. Det rör sig om uppgifter inom operationsplanering, information till patient inför operation, provstimulering under operation, programmering, och information efter operation liksom uppföljning och justering av inställningar.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med flerårig yrkeserfarenhet. Erfarenhet av smärtpatienter är meriterande. Du är en person med personlig mognad, är trygg i din yrkesroll med god förmåga att utifrån ditt uppdrag arbeta självständigt och strukturerat med stort utrymme för flexibilitet, liksom en utvecklad samarbetsförmåga där teamarbete är en självklarhet.

Intervjuer och tillsättning kan komma att ske fortlöpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av läkare/sjuksköterska med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6125
Kontakt
  • Enhetschef, Karin Hallén, 0706937809
  • Enhetschef, Ingrid Blankenau, 0721468792
  • Sjuksköterska, Annika Björk, 0736601853
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Malin Lund, 0700207921
Publicerat 2023-09-27
Sista ansökningsdag 2023-10-18

Tillbaka till lediga jobb