Folktandvården, Kinna

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.

Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!

Om jobbet
Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Du arbetar med assistans, profylax och egna patienter, sterilarbete och receptionsarbete. Arbete med FRAMM och uppsökande verksamhet är också vanligt förekommande arbetsuppgifter.

Om oss
Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete. Folktandvården utvecklas digitalt kontinuerligt och vi i Kinna ämnar att alltid ligga i framkant med detta. Därför har vi bland annat digital scanning, sensorer till röntgen mm. Vi tycker också att det är viktigt att ha roligt på arbetet.

Folktandvården Kinna är en ljus och fin klinik som har 7 behandlingsrum. Här arbetar 5 tandläkare, 3 tandhygienister och 10 tandsköterskor. Kliniken ligger i centrum och har bra kommunikationsmöjligheter med Göteborg, Borås och Varberg.

Klinikens öppettider är 07.00-19.00 måndag till torsdag och 07.00-16.00 fredag.

Om dig
Du är utbildad tandsköterska och har intresse för både barntandvård och vuxentandvård samt receptionsarbete. Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

På Folktandvården ser vi samarbete som vår styrka och det är därför viktigt att vi kan arbeta bra tillsammans. Dina personliga egenskaper är viktiga och att kunna relatera till andra människor på ett lyhört sätt värderas högt. Om stressade situationer skulle uppstå är det viktigt att kunna ge stabilt intryck och också kunna organisera och prioritera arbetet på ett klokt och effektivt sätt. I det dagliga arbetet är du självgående och tar ansvar för din uppgift så att vi tillsammans kan lösa utmaningar och vara trygga tillsammans för de vi är till för.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första tiden. Handledningsprogrammet är en del av vårt tvååriga utvecklingsprogram med upp till 8 dagars kompetensutveckling.

Om rekryteringsprocessen
Du som inte redan är anställd hos oss blir kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kinna
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6097
Kontakt
  • Klinikchef: Johan Nord, 073-0562241
  • Klinikkoordinator: Iréne Enander, 010-4418751,070-3630014
Facklig företrädare
  • Annelie Sandell, Vision, 070-2047172
Publicerat 2023-09-27
Sista ansökningsdag 2023-10-10

Tillbaka till lediga jobb