Närhälsan Brämaregården vårdcentral

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Välkommen till Närhälsan Brämaregården vårdcentral, nu söker vi medicinsk sekreterare som vill jobba med oss på vikariat i 7 mån med eventuell möjlig förlängning.

Vi är en välfungerande  vårdcentral med ca 13 200 listade invånare.  Vi erbjuder ett utbud av tjänster bland annat specialmottagningar, barnavårdscentral och psykosocialt team. Kommer du till oss får du engagerade och glada kollegor med gedigen kunskap. För oss är det viktigt att leverera vård av hög kvalitet, kontinuitet, bra tillgänglighet för att skapa goda möten med våra patienter.

Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Om arbetet

Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du blir en del i det dagliga arbetet som bidrar till att verksamheten fungerar på ett effektivt sätt. Som medicinsk sekreterare är du en viktig medarbetare på vårdcentralen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består bland annat av journalskrivning, tidsbokning och planering inför läkarbesök, hantering av inkommande remissvar samt lokalt IT-stöd, kassa och receptionsarbete, samt andra administrativa uppgifter både kring patient och olika uppdrag inom verksamhetens organisation.

Om dig

Du är utbildad medicinsk sekreterare. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvård. Du har goda kunskaper inom och intresse för att arbeta med digitalisering. Då tjänsten till stora delar innehåller administration ska du ha mycket goda kunskaper i svenska språket. Vi ser gärna att du tidigare arbetat i journalsystemet Asynja Visph

Du ser service, hjälpsamhet och ett bra bemötande som en självklarhet. Du har en god social förmåga och uppskattar samarbete med olika yrkeskategorier. Du kan organisera och skapa struktur och har förmågan att hantera stress på ett konstruktivt sätt. Vi ser även att du lever upp till Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Intervjuer sker löpande.

Tjänsten avser ett vikariat till och med juni 2024 med eventuell möjlighet till förlängning.

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5976
Kontakt
  • Katrin Ingeström, Tf vårdcentralchef, 0735-691023
  • Catharina Vales, Enhetschef, 0763-142559
Facklig företrädare
  • Lisa Norberg, Vision, 0700-207784
Publicerat 2023-09-19
Sista ansökningsdag 2023-10-03

Tillbaka till lediga jobb