Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Kirurgmottagning 1 Östra

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver världsledande sjukvård, forskning, utbildning och innovation som efterfrågas nationellt och internationellt. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten är alltid är i fokus.

Inom Övre gastroteamet gör vi dagligen skillnad för patienter med övre gastrointestinala sjukdomar och obesitas. Vi välkomnar nu en ny kollega till vårt team!

Som operationskoordinator i obesitas och ÖGI teamet arbetar du tätt ihop med övriga operationskoordinatorer på kliniken samt avd 350 och Kirurgimottagning 2. Vi har ett lokalt uppdrag på kliniken för benign övre gastrokirurgi och ett regionalt uppdrag för obesitaskirurgi. Du kommer även handha de patienter som opereras för bukväggsbråck samt behöver olika typer av biopsier. Vi arbetar ständigt med utveckling och förbättring både i det vardagliga arbetet och i klinik-, sjukhus- och regionövergripande projekt, självklart alltid med patienten i fokus!

Arbetsuppgifter

Arbetet som operationskoordinator innebär ett givande arbete med ett stort eget ansvar och autonomi. Du prioriterar och organiserar själv ditt arbete och tycker om att arbeta självständigt men även i team. Arbetstiden är förlagd på dagtid, måndag-fredag, där den viktigaste arbetsuppgiften är att verka för optimal operationsplanering för våra patienter som står i kö. Du kommer samverka tätt med operation, avdelning och öppenvård och är en nyckelfunktion för patienten och kirurgerna genom hela operationsplaneringsprocessen.

Kontakt med patienter i operationskön är en viktig del av arbetet och sker via telefon samt Vårdguiden 1177.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi vill att du ska känna dig trygg i arbetet och därför anpassar vi introduktionen efter vad du kan sedan innan. Vi stöttar varandra och vill att det ska kännas naturligt att komma med frågor. Hos oss ges du goda möjligheter till kontinuerlig utveckling. Du delar uppdraget som operationskoordinator på kliniken med tre kollegor, där två ansvarar för kolorektal slutenvård och en för kolorektal öppenvård. Detta innebär att det alltid finns en kollega att samverka med och ni avlöser varandra under ledigheter, semester och annan frånvaro.

Kan du vara vår nya kollega?

Vi söker antingen dig som vill arbeta heltid som operationskoordinator eller som vill dela din tjänst i öppenvård eller på någon av våra kirurgavdelningar. Ange gärna detta i din ansökan!

Du kan vara legitimerad sjuksköterska, eller ha annan högskoleutbildning som arbetsgivare anser vara likvärdig. Tidigare erfarenhet som koordinator, arbete med administration, operationssjuksköterska eller annan roll inom operationssjukvård (An/Op/IVA) är meriterande för tjänsten, men inte ett krav.

Du har god kunskap i olika IT-system och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av system som Orbit, ELVIS, och 1177.

Du är professionell, vill bidra till ett gott samarbete och har ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du är mån om att ge ett gott bemötande och är skicklig på kommunikation. Du är engagerad, noggrann och trygg i dig själv och du sätter alltid patienten i centrum!

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5956
Kontakt
  • Enhetschef, Elaine Sandén, 031-3434419
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Susanne Reuterberg , 076-1274544
Publicerat 2023-09-18
Sista ansökningsdag 2023-10-08

Tillbaka till lediga jobb