Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Radiologi

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vi letar efter nya kollegor!

Är du legitimerad eller i slutet av din AT och har ett intresse för bildtolkning och teknik? Vill du bidra till ett lärande klimat och kontinuerlig utveckling av verksamheten? Trivs du med att arbeta på det stora sjukhuset, med högspecialiserad vård? Då kan du vara den vi söker!

Tidigare erfarenhet från radiologi eller specialiteter där man arbetar nära diagnostiken är meriterande men inget krav. Vi värdesätter även tidigare erfarenhet av forskning, utvecklings- och kvalitetsarbete, tekniska färdigheter, pedagogiska meriter och ledarskap.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Din ST kommer i samråd med dig vara inriktad mot en eller ett par subspecialiseringar.

Om oss

Radiologi Sahlgrenska Universitetssjukhuset är en verksamhet fördelad på flera sektioner på de tre sjukhustomterna, vilka man roterar mellan under sin ST. Vårt utbildningsprogram täcker alla Socialstyrelsens mål genom tydligt avsatta kliniska placeringar och fortlöpande intern och extern utbildning. Vi har en dygnet-runt-verksamhet med jour eller beredskap på alla sjukhustomter, där du som ST-läkare kommer att ha en viktig roll.

Radiologin erbjuder dig en utvecklande, varierande och kreativ arbetsplats med trevliga möten mellan kollegor, patienter och deras anhöriga. Verksamheten är en central del i vårdkedjan, vilket innebär att du kommer vara involverad i patienter från många olika verksamheter och flöden på hela sjukhuset. Verksamheten är högteknologisk och utvecklas ständigt för att bättre möta dagens och framtidens utmaningar.

Vill du veta mer om våra inriktningar på de olika tomterna kan du läsa mer via länken.

Radiologi - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare eller i slutet av din AT-tjänstgöring.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer kommer ske löpande under annonseringstiden, så vänta inte med din ansökan. Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas.

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av sjuksköterskor/läkare med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Januari 2024 eller enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5940
Kontakt
  • Sektionschef Erik Thurin, 031-3421173
Facklig företrädare
  • Västra Götalands Läkarförening, Joakim Bergman, 031-3426799
Publicerat 2023-09-18
Sista ansökningsdag 2023-10-18

Tillbaka till lediga jobb