Habilitering & Hälsa, Hörselteam, Skövde

Habilitering & Hälsa erbjuder specialiserad vård och stöd till personer som har en varaktig funktionsnedsättning; som nedsatt förmåga att kommunicera, se, höra eller röra sig. Målet är att bibehålla och utveckla funktionsförmågan, skapa förutsättningar för en god hälsa och möjlighet att aktivt delta i samhället. Vill du göra skillnad för personer som har en funktionsnedsättning? Välkommen till Habilitering & Hälsa, en del av Västra Götalandsregionen. Tillsammans har vi kraft att förändra.

Beskrivning
Hörselverksamheten har verksamhet i hela Västra Götalandsregionen och ger stöd och behandling till personer med bestående hörselnedsättning, dövhet och dövblindhet i alla åldrar. Hörselverksamheten i Skaraborg har mottagningar i Skövde, Lidköping, Falköping och Mariestad. Samverkan sker bland annat med Öron-, Näs- och Halsmottagningar, andra verksamheter inom Habilitering & Hälsa, brukarorganisationer, högskolor och universitet. Vi söker nu en hörselingenjör till vår Audionommottagning med huvudplacering i Skövde.

Arbetsuppgifter
Som audionom inom VGR arbetar du med både audiologisk diagnostik och rehabilitering. Åtgärderna utgår från en helhetssyn där audionomen tillsammans med andra yrkeskategorier samverkar med patient/närstående. 

Som hörselingenjör med audionombakgrund arbetar du tvärprofessionellt, arbetet sker både enskilt och i team. Arbetsuppgifterna kommer att fördelas mellan IT-baserat arbete, underhåll av diagnostisk mätutrustning och patientarbete. 

I arbetsuppgifterna ingår:

  • Vara behjälplig i drift och underhåll av klinisk medicinsk utrustning.
  • Hembesök för installation av hjälpmedel
  • Samverka med övriga hörselingenjörer i regionen för installation och uppgradering av programvara samt ge IT support
  • Teknisk service av hörhjälpmedel
  • Ta emot patienter på servicemottagning
  • LITA - Lokal-IT administratör som hjälper till att lösa problem för arbetskollegor, svarar för felanmälan och beställning samt utgöra ett stöd i utbildning och användning av IT-system på arbetsplatsen.

Kvalifikationer
Du ska vara legitimerad audionom.

Vi söker dig med erfarenhet av arbete inom teknisk service och support och har du erfarenhet av akustik är detta meriterande. Vi tror tjänsten passar dig som har ett stort tekniskt intresse och god datorkunskap. Arbetet kräver noggrannhet, flexibilitet och förmåga till självständigt arbete. Stor vikt fästes vid personlig lämplighet, samt vilja att vara en del av den framtida utvecklingen av verksamheten.. Körkort för personbil (B) är ett krav. 

Övrigt
Inom Habilitering & Hälsa strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5933
Kontakt
  • Angelica Andersson, enhetschef, 070-0824350
Facklig företrädare
  • Git Olofsson, SSR, 0722-063558
  • Beatrice Snabb, SRAT, 010-4410391
Publicerat 2023-09-29
Sista ansökningsdag 2023-10-20

Tillbaka till lediga jobb