Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 6, Avdelning 34 akutgeriatrik

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Akutgeriatriska avdelningen är en del av akutflödet på Sahlgrenska Universitetssjukhuset där de flesta patienter kommer direkt från akutmottagningen. Hos oss arbetar vi aktivt med patientsäkerhetsarbete och har som mål att alla sköra äldre skall vårdas enligt ett strukturerat omhändertagande, CGA (Comprehensive Geriatric Assesment). Detta för att snabbt identifiera eventuell risker och kunna sätta in motåtgärder. Vi arbetar för ett fullgott samarbete med övriga vårdgivare i vårdkedjan såsom exempelvis kommun och primärvård och påbörjar patientens utskrivningsplanering inom 24 timmar.

Vi är en stabil arbetsgrupp med varierande åldrar och erfarenheter.

Om arbetet

Grundläggande hos oss är teamarbetet! Ett arbete som prioriterar det direkta patientnära arbetet. Detta för att kunna ge våra äldre bästa möjliga omvårdnad och behandling. Förutom att du arbetar i team om undersköterska, sjuksköterska och läkare så samarbetar du även tätt med andra yrkeskategorier såsom dietist, kurator, fysioterapeuter och arbetsterapeuter som alla bidrar till att uppfylla patientens behov.

Du kommer succesivt få möjlighet att fördjupa dig inom något ansvarsområde som du har eller utvecklar ett intresse för.

Vår avdelning har individuell schemaläggning dag/kväll/helg och bemannas av fast nattpersonal.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Tidigare erfarenhet av arbete inom akut geriatrisk vård är meriterande och önskvärt.

Som undersköterska behöver du vara flexibel och tycka om att arbeta i ett högt tempo. Du tycker om att samarbeta och ser teamet som en betydelsefull del i arbetet. Du är empatisk och har ett bra bemötande till patienter, anhöriga och kollegor.

Våra patienter är äldre och många är multisjuka, vilket kräver stabilitet och gott omdöme. Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper.

Låter det intressant? Intervjuer och tillsättning av tjänsterna kan komma att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Från den 1 juli 2023 är undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att du kommer att behöva ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg. På Socialstyrelsens hemsida kan du läsa mer om skyddad yrkestitel för undersköterskor – där framgår också vilka övergångsregler som gäller: Undersköterska blir en skyddad yrkestitel 1 juli 2023 - Legitimation (socialstyrelsen.se)

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5916
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Lena Källqvist, 070-0852744
Facklig företrädare
  • Kommunal, Isabelle Yalcintas, 070-5087804
Publicerat 2023-09-15
Sista ansökningsdag 2023-10-06

Tillbaka till lediga jobb