Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Verksamhet Hybrid och intervention

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vill du bli en del av våra team där vi är världsledande? Vi välkomnar både dig som är nyutexaminerad eller du som har tidigare erfarenhet inom radiologi och/eller intervention att söka dig till oss!

Hybrid och Intervention innefattar Kärlkirurgi och Interventions- och Operationsenheter med hybridsalar. Intervention 1 arbetar inom Neuro- och Buk-kärlområdet och har fem angiosalar. Utöver detta deltar teamen även på olika interventionsingrepp, som utförs på våra större hybridsalar på operationsenheten. Vi utför cirka 500 undersökningar/behandlingar per månad, varav drygt 60 % innefattar akuta patienter. Vi som arbetar här är medicinska sekreterare, undersköterskor, röntgensjuksköterskor, anestesisjuksköterskor, interventionister/radiologer, anestesiläkare och kärlkirurger med flera.

Vill du veta mer om vår verksamhet? Följ länken:
Verksamhet Hybrid och intervention - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vad erbjuder vi dig?

Vi rustar för framtida pensionsavgångar där kompetensen behöver förvaltas och överföras till nya medarbetare. Vi kan erbjuda dig schema som säkrar dygns- och veckovila. Viss beredskap ingår vilket innebär att ni är hemma och rings in vid akut behandling. Ett lönepåslag tillkommer när ni går in i beredskapen samt en arbetstidsförkortning till 38,5 %. Tiden ni varit inne ska ni ta igen med vila på betald arbetstid. Vi är ett team med en stor dynamik och engagemang för våra patienter. Tillit och god samtalston är viktigt för att hålla patientsäkerheten, att inte stjälpa utan hjälpa varandra. Kompetensutveckling är en viktig del i vår verksamhet, framtiden visar att allt fler behandlingsmetoder kommer genomföras med vår teknik.

Vi har individuell bredvidgång, där avdelningslärare samt chef följer din utveckling och coachar. Upplärningen kan ta mer eller mindre än sex månader, här görs en individuell bedömning tillsammans med dig.

Arbetsbeskrivning

Verksamheten har två inriktningar och vi behöver en medarbetare till Neuro- och en till Perifervård och behandling. De ligger på samma enhet, ni specialiserar er och kan efter 1-2 år gå över till andra specialiteten och bli dubbelkompetent. Som röntgensjuksköterska är du en i teamet och arbetar ihop med interventionisten vid våra undersökningar/behandlingar. Den interventionsbehandling som utförs inom Neuro är bland annat vid trombektomier, subaraknoidalblödningar och andra blödningar i huvud/ansikte och embolisering av aneurysm i hjärnan. Inom Buk/Kärl är det bland annat bäcken- och benangiografier, embolisering av tumörer och aneurysm, stentgraftbehandling av aorta samt akuta blödningar och avancerade leverinterventioner.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska. Det är meriterande men inte ett krav att du har erfarenhet av arbete som röntgensjuksköterska. Vi söker dig som är intresserad av teamarbete. Du gillar att arbeta med olika professioner i en miljö där vi har hög tekniktäthet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Vi ser alla i teamet som lika viktiga, där varje medarbetare bildar en helhet som gör att vi kan möta varje patient optimalt och utifrån dess förutsättningar. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-10-01
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5854
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Charlotta Gustafsson-Rosenkrantz, 070-0822755
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Ola Palo, 0735-825643
Publicerat 2023-09-13
Sista ansökningsdag 2023-10-15

Tillbaka till lediga jobb