Västfastigheter bygg och förvaltning, Göteborg

Brinner du för att utvecklas inom hyresadministration och ekonomi?

Västfastigheter bygg och förvaltning söker nu en hyresadministratör!

Område bygg och förvaltning ansvarar för fastigheterna, projektledning av byggprojekt och utveckling för att skapa trygga och robusta lokaler i en samhällsviktig verksamhet. Område bygg och förvaltning ansvarar även för regionens behov av extern inhyrning, parkering, konst och tillgänglighetsfrågor och för regionens fastigheter för resecentrum, buss och tågdepåer.

Arbetsuppgifter

Som hyresadministratör hos oss på Fastighet, stöd och service, Västfastigheter bygg och förvaltning kommer du vara ett viktigt stöd för våra hyresgäster och fastighetsförvaltare avseende uppgifter om lokaler, hyror och ytor. Som hyresadministratör ansvarar du för att hålla vårt hyressystem uppdaterat, samt är sakkunnig inom hyressättning och ritningsuppdatering. Vidare har du en viktig roll i samband med prognos- och budgetarbete.  

Du kommer ha ett regionalt ansvarsområde, men utgå från vårt kontor i Göteborg där du har din placering och även närmsta kollegor inom enheten.  Resor kan förekomma inom regionen.   

Kvalifikationer

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning med inriktning mot ekonomi eller fastighet, alternativt erfarenhet som bedöms likvärdig.  I den här rollen är det viktigt att vara serviceinriktad, noggrann och driven. Vidare behöver du ha förmågan att se vad som behöver göras och att arbeta självgående och strukturerat. 

Du har flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom hyresadministration och kunskap om hyresavtal. Dina datorkunskaper är goda, framför allt inom Office365, och du uttrycker dig väl i tal och skrift. 

Har du dessutom erfarenhet och kunskap om Faciliate, FM Access eller Raindance är detta meriterande. 

Övrigt

Tjänsten kan komma att placeras i säkerhetsklass. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kan komma att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen före anställning.

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.  

Varmt välkommen med din ansökan senast den 27 september!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde December 2023, eller enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5800
Kontakt
  • Martin Melander, Enhetschef, 072-2301286
Facklig företrädare
  • Jasmina Jahic, Vision, 070-0805946
Publicerat 2023-09-13
Sista ansökningsdag 2023-09-27

Tillbaka till lediga jobb