Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 5, Kirurgi Östra, Avdelning 350

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Är du sjuksköterska och intresserad av kirurgi, patientsäkerhet och utveckling? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Avdelning 350 är en kirurgisk övre gastroavdelning med både akut och planerad kirurgi. Våra akuta patienter har främst benigna kirurgiska sjukdomar i gallblåsa/gallvägar, pankreas eller ventrikel. Våra elektiva patienter vårdas i en specifik grupp där du som sjuksköterska jobbar med högt in- och utflöde. Vi har även patienter som behandlats med minimalinvasiv kirurgi och patienter med kolorektala sjukdomstillstånd. Vi arbetar personcentrerat och i team med sjuksköterskor, undersköterskor och läkare tillsammans.

Vad kan vi erbjuda dig?

  •  Du välkomnas till en arbetsgrupp med god sammanhållning som trivs ihop både på- och utanför avdelningen.
  • För att du ska känna dig trygg i ditt arbete får du en ordentlig introduktion och stöd från våra seniorsjuksköterskor.
  • För dig som är nyutexaminerad sjuksköterska erbjuder vi regelbundna utbildningar och hospiteringar både inom- och utom den egna verksamheten i vårt eget anpassade basår som går parallellt med det basår som erbjuds av Sahlgrenska universitetssjukhuset.
  • Vi värnar om personlig utveckling och utformar individuella utvecklingsplaner efter ditt intresse och behov.
  • Du får en bred erfarenhet inom kirurgisk vård.
  • Du får vara en del av en arbetsgrupp som har omvårdnad och patientomhändertagande i fokus.
  • En chef som jobbar med ett nära ledarskap och finns till hands för medarbetarna. Jobbar aktivt för att behålla den glädje, kamratskap, omtanke och lyhördhet som finns i personalgruppen. Som tror på dialog och aktivt arbete för att upprätthålla en god arbetsmiljö. 

Vem söker vi?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet från kirurgi och/eller akutsjukvård, men det är inget krav.

Du trivs med att arbeta i team, är flexibel och trygg i dig själv. Du har förmåga att hantera komplexa situationer och har god kommunikationsförmåga.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens. 

Vid eventuell rekrytering av sjuksköterskor/läkare med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5696
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Emma Olsenius, 031-3436235
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Susanne Reuterberg, 076-1274544
Publicerat 2023-09-06
Sista ansökningsdag 2023-10-08

Tillbaka till lediga jobb