Skaraborgs Sjukhus, Verksamhetsområde 8, Medicinavdelning 6

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning

Avdelning 6 i Lidköping är en medicinavdelning med 18 vårdplatser. Inriktningen är mot olika invärtes sjukdomar, så som mag- tarm och leversjukdomar, blodsjukdomar, malignitetsutredningar och infektioner.

Vårt upptagningsområde är Lidköping, Vara, Essunga, Götene, Skara och Grästorpskommun. Sedan några år tillbaka ansvarar vi för även all inneliggande vård inom gastro-enterologi för hela Skaraborg. Hos oss arbetar kompetenta medarbetare som sjuksköterskor, undersköterskor, läkare m. fl.

Arbetsuppgifter

Undersköterska arbetar tillsammans med läkare och sjuksköterskor. Arbetet varierar både när det gäller arbetsuppgifter och tempo. Avdelning 6 bedriver verksamhet på dygnets alla timmar. Vi tillämpar individuell schemaplanering.

Kvalifikationer

Du har undersköterskeutbildning. Tidigare erfarenhet inom gastroentologi eller hematologi eller vid en medicinsk vårdavdelning är meriterande. Du är positiv och engagerad och ska ha intresse av att arbeta i team såväl som med självständiga arbetsuppgifter. Vi söker dig som tar ansvar för att arbetet ska bli så bra som möjligt för den enskilde patienten och för avdelningen som helhet. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt

Kallelse för intervju kommer ske fortlöpande.
Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5683
Kontakt
  • Liza Andersson, enhetschef, vx0510-85000
  • Berit Wolmsjö, enhetschef, 0510-85565
Facklig företrädare
  • Kommunal, 0500-431930
Publicerat 2023-09-08
Sista ansökningsdag 2023-09-25

Tillbaka till lediga jobb