Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Avdelning 618 anorexi och bulimi

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Avdelning 618 är en heldygnsvårdsavdelning för patienter med anorexi och bulimi. Vi kommer från och med 1/12 2023 bedriva nationell högspecialiserad vård, vilket innebär att patienter remitteras hit från hela Sverige. Avdelningen ligger på Högsbo sjukhus i samma hus som öppenvårdsmottagningen samt dagsjukvården. Arbetet på avdelningen sker i nära samarbete med öppenvården och dagsjukvården och leds också av samma chef.

Arbetsuppgifter

Tjänsten består av både kliniska arbetsuppgifter som behandlingsarbete med patienter och handledning/utbildning av personal. Forskning och utveckling ingår i uppdraget på avdelning 618 vilket betyder att du kommer vara delaktig i utvecklingsarbeten på avdelningen. Du kommer samarbeta tätt med kollegor på öppenvården. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta både med psykologisk testning och behandling. På avdelningen erbjuds patienterna individanpassad behandling. Arbetet sker i ett tvärprofessionellt team bestående av läkare, sjuksköterskor, psykologer, skötare, behandlingsassistenter, kurator, arbetsterapeut, fysioterapeut och dietist. Brukarmedverkan i skilda former kommer vara en integrerad del av avdelningens arbete. bland annat i form av peer support. Vårdprocessen genomsyras av KBT. Patienterna kommer till avdelningen via remiss och alla inläggningar sker planerat. Konsultation till remitterande mottagning (och kommun) samt närstående ingår i behandlingen.

All personal erbjuds såväl adekvat utbildning för uppdraget som fortsatt kompetensutveckling och handledning. Utvärdering av behandlingsresultat är förstås något som ingår i vårt uppdrag och det finns goda möjligheter till bidra till forskning kopplat till patientgruppen i nära samarbete med professor anställd vid enheten. Vi erbjuder dig anställningstrygghet och för oss är det viktigt att du trivs på jobbet och med dina arbetskamrater.

Inom Sahlgrenska Universitetssjukhuset finns stora möjligheter till vidareutveckling, både i din profession och som person.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Du ska ha erfarenhet av psykoterapi och psykologisk testning. Det är meriterande om du är legitimerad psykoterapeut samt har erfarenhet av psykiatri eller ätstörningsvård.

Vi söker dig som har lätt för att samarbeta med olika slags personer, har en hög flexibilitet, ett stort tålamod och är orädd. Du har en god empatisk förmåga och ett gott humör med förmåga att sprida en god stämning omkring dig.

Vi intervjuar löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5659
Kontakt
  • Enhetschef, Afson Ganjaei, 0700-206197
Facklig företrädare
  • Sveriges psykologförbund, SACO Eva Björklund, 031-3433859
Publicerat 2023-09-05
Sista ansökningsdag 2023-09-30

Tillbaka till lediga jobb