Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 5, An/Op/Iva Sahlgrenska

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Vi erbjuder nu 4 specialistutbildningstjänster inom anestesi- och intensivvård vid en av landets mest spännande och utmanande arbetsplatser. Dygnet runt hanterar vi så gott som alla typer av patienter – avancerad kirurgi, trauma, transplantationer, angiografier inklusive stroke och neurokirurgi. Detta både på våra operationsavdelningar såväl som på landets största intensivvårdsavdelning.

Tjänsten är initialt en visstidsanställning under 12 månader som, om tjänstgöringen förlängs, inräknas i specialisttjänstgöringen. Specialisttjänstgöringens tid och innehåll följer Socialstyrelsens föreskrifter för anestesi och intensivvård och sker i samråd med handledare, studierektor och verksamhetschef.

Tjänsten är initialt ett vikariat som övergår i en tillsvidareanställning. 

Vårt erbjudande

Här ges en bred utbildning som enligt sista SPUR-inspektionen är en av landets bästa, med goda möjligheter till kurser, föreläsningsdagar samt att ingå i någon av våra många forskningsgrupper. 

Verksamhetsinnehållet och anknytningen till Sahlgrenska Akademin ger mycket goda möjligheter till professionell utveckling såväl kliniskt som akademiskt.

Arbetsbeskrivning

Din tjänst startar med 3 år på SU/Sahlgrenska där du efter 6 månader ingår i nattjoursarbetet tillsammans med ytterligare 3 husbundna jourlinjer. Därefter roterar du ut till thoraxanestesi/-intensivvård, fördjupad barnanestesi/-intensivvård, ortopedisk anestesi, förlossningsklinik samt smärtenhet vilket sker på andra enheter inom Sahlgrenska Universitetssjukhuset.

Arbetet förutsätter en vidsynthet samt en inställning som främjar jämställdhet och kulturell mångfald.

Kvalifikationer

Du har svensk läkarlegitimation. Det är meriterande om du har forskningserfarenhet samt erfarenhet av jourarbete. Meriterande är även erfarenhet av- och intresse för undervisning och forskning samt tidigare klinisk tjänstgöring.

Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper. Som person är du lugn, stabil och räds inte stressiga situationer. Du kommunicerar väl, fungerar bra i grupp och uppskattar multidisciplinärt samarbete. 

Vänligen bifoga ditt personliga brev och CV vid ansökan till tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av sjuksköterskor/läkare med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5653
Kontakt
  • Sektionschef, Mathias Hård af Segerstad, 031-3426308
Facklig företrädare
  • SACO/Läkarförbundet, Stina Stjernström , 031-3428114
Publicerat 2023-09-05
Sista ansökningsdag 2023-09-26

Tillbaka till lediga jobb