Folktandvården, Specialistkliniken för ortodonti Mölndal

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.

Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!

Om oss
Vill du vara med och skapa leenden med oss?

Specialistkliniken för Ortodonti Mölndal/Stenungsund har cirka 35 anställda som arbetar i positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. 

Mölndalskliniken ligger i ett specialisthus där alla specialiteter är representerade. Vi har även ett eget ortodontilaboratorium som ligger i anslutning till kliniken. Stenungsundskliniken ligger vid havet och delar lokaler med allmäntandvården. 

Vi arbetar i team med varierande sammansättning där tandsköterskor och ortodontiassistenter självständigt utför patientbehandling inom ramen för sitt kompetensområde. 

Vi söker ortodontiassistenter/tandsköterskor med placering i första hand i Mölndal och där de sökande tandsköterskorna är intresserade av ortodonti och av att så småningom genomgå ortodontiassistentutbildning. 

Om jobbet
Dina arbetsuppgifter kommer att i varierande grad vara assistans, patientbehandling, röntgen, fotografering och administration. 

Om dig

  • Ortodontiassistent eller tandsköterska med utbildning som är godkänd av MYH 
  • God datorvana
  • Goda kunskaper i svenska språket

God service och bra bemötande är ett plus i patientarbete. På en klinik med många medarbetare är social kompetens, flexibilitet samt förmågan att skapa ett positivt klimat av stort värde. 

Hos oss får du möjlighet att ta eget ansvar och att göra skillnad. På Folktandvården ser vi samarbete som vår styrka och det är därför viktigt att vi kan arbeta bra tillsammans. Dina personliga egenskaper är viktiga och att kunna relatera till andra människor på ett lyhört sätt värderas högt. Om stressade situationer skulle uppstå är det viktigt att kunna ge ett stabilt intryck och också kunna organisera och prioritera arbetet på ett klokt och effektivt sätt. I det dagliga arbetet är du självgående och tar ansvar för dina uppgifter så att vi tillsammans kan lösa utmaningar och vara trygga för de vi är till för.

Om rekryteringsprocessen
Du som inte redan är anställd hos oss blir kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Mölndal/Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5604
Kontakt
  • Klinikchef: Cecilia Ödman Bresin, 0764-962793
  • Klinikkoordinator: Hasha Ali, 0704-148820
Facklig företrädare
  • Mari Liepins, Vision, 0730602540
Publicerat 2023-09-13
Sista ansökningsdag 2023-09-26

Tillbaka till lediga jobb