Sjukhusen i väster, Geriatrik, neurologi och rehab, Avdelning 6, Kungälv

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus –
Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Högsbo närsjukhus och Kungälvs sjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

Ta chansen att bli en viktig kugge i ett härligt gäng av engagerade medarbetare på Avdelning 6.Tillsammans skapar vi en meningsfull och trivsam arbetsmiljö där du kommer att utmanas men också få tillfälle att vara en del i ett spännande utvecklingsarbete.

Om Geriatrikavdelning 6
Geriatrikavdelning 6 är en del av Verksamhetsområdet Geriatrik, neurologi och rehabilitering och du hittar oss på Kungälvs sjukhus.

Arbetssätt
Avdelning 6 är en specialiserad akutvårdsavdelning som innebär både akut omhändertagande vid stroke och TIA samt tidig rehabilitering. I huvudsak är vi en strokeenhet men även patienter med andra internmedicinska diagnoser finns på avdelningen. Teamsamverkan är en central del av vårt arbetssätt, där du som sjuksköterska tillsammans med patienten och teamet planerar och leder arbetet från det akuta skedet fram till hemgång. Alla patienter vårdas i eget rum utrustat med senaste tekniken inom området, vilket ger patient och medarbetare de bästa förutsättningarna för en personcentrerad vård av bästa kvalitet. Avdelningen arbetar aktivt med digitalisering och vi tror att du har ett intresse och motivation till att delta i utvecklingen för att lära nytt.

Avdelningen har 28 vårdplatser och leds av två vårdenhetschefer i gemensamt ledarskap. Vi lägger stor vikt vid lärande i det dagliga arbetet, där medarbetare har stora möjligheter till kompetensutveckling och vi arbetar aktivt med att utveckla strokevården och ger alla medarbetare vidareutbildning genom vår interna strokekompetensutbildning.

Vi tar också emot en stor del studenter på avdelningen och handledning är en viktig del som ingår i din roll som sjuksköterska. Studenterna går i par och arbetar utifrån peer-learning med ett studentcentrerat lärande.

Arbetstiden är förlagd till dag, kväll samt varannan helg.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse för akutsjukvård.

Du är en lagspelare med god samarbetsförmåga som bidrar med trivsel och gemenskap i arbetsgruppen, likaväl som du är aktiv i verksamhetens utveckling.

Vi tror att du är en självgående person som kan ta egna initiativ, samtidigt som du uppskattar vikten av samarbete. För att ge dig de bästa förutsättningarna hos oss, erbjuder vi ett mentorskap för dig som nyanställd sjuksköterska.

Du har ett professionellt förhållningssätt och förmågan att anpassa dig till olika situationer. Vidare är du bra på att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt

Erfarenhet av arbete från akutsjukvård eller strokevård är meriterande men inget krav.

Sjukhusen i väster erbjuder sina anställda
Som anställd hos oss vill vi att du ska må bra, både på och utanför jobbet, därför erbjuder Sjukhusen i väster sina anställda:

  • Friskvårdsbidrag på 2000 kronor/år
  • Företagshälsovård
  • Fri hälso- och sjukvård inom öppenvård

Kliniskt basår
För dig som är nyutexaminerad sjuksköterska/röntgensjuksköterska ingår Kliniskt basår under det första året i din tillsvidareanställning. Kliniskt basår innehåller föreläsningar, processorienterad omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Det ingår även att gå bredvid i andra verksamheter, för att du ska få en bredare förståelse för sjukhuset där du arbetar. Detta är en satsning som görs för att ge dig möjlighet att ytterligare utvecklas i din profession och bygga upp din yrkesidentitet.

Övrigt
Urval och intervjuer sker löpande under rekryteringsprocessen. Bifoga yrkeslegitimation.

Hoppas du vill bli en av oss – varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5561
Kontakt
  • Cathrine Oskarsson Kjellstrand, vårdenhetschef, 0790-989736
  • Britta-Maja Larsson, vårdenhetschef, 0761-464944
Facklig företrädare
  • Vårdförbundets expedition, 0303-98844, vardforbundet.ksh@vgregion.se
Publicerat 2023-08-31
Sista ansökningsdag 2023-09-30

Tillbaka till lediga jobb