NU-sjukvården, Område III, Vuxenpsykiatri, Mobilt team Bäckefors

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Psykiatriska Mobila teamet, ÖVM Dalslands sjukhus söker legitimerad sjuksköterska.

Beskrivning
Psykiatriska mobila teamet är en del av den vuxenpsykiatriska öppenvården. Teamet ger insatser i form av specialistpsykiatriska bedömningar samt vård och behandling i patientens närmiljö.

Teamet består av tre sjuksköterskor och en skötare, uppdelat i två lag. Man är alltid två personer i det direkta patientarbetet. Arbetet är schemalagt och innebär kvällstjänstgöring till kl 24.00 med arbete varannan helg. Det geografiska upptagningsområdet är Dalslandskommunerna.

Behandlingsinsatserna sker på uppdrag av öppenvårdsmottagningar, slutenvårdsmottagningar, barn- och ungdomspsykiatrin och i viss mån även kommunerna. Patienter och anhöriga ringer till teamet vid behov.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska i mobila teamet arbetar du med akuta och planerade insatser. Du gör bedömningar, stödjande/stabiliserande samtal, rådgivning till patienter, närstående och andra vårdgivare. Kontakten sker via telefon och hembesök.

Arbetspasset börjar med att ringa upp och administrera de telefonsamtal som kommit in till öppenvårdsmottagningen i Bäckefors. Arbetet utgår från Dalslands sjukhus i vuxenpsykiatriska öppenvårdsmottagningens lokaler.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet från psykiatriskt arbete och vana från akutinriktade insatser är meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet där också egenskaper såsom samarbetsförmåga och förmåga att arbeta självständigt är viktiga. Vi värdesätter även egenskaper såsom god social kompetens där framåtanda och positivt tänkande är en merit.

B-körkort är ett krav. 

Arbetstid
Arbetstiden är eftermiddag- och kvällstjänstgöring till kl 24.00 med arbete varannan helg.

Övrigt
Vi vill att alla våra medarbetare ska vara delaktiga i att skapa en arbetsplats som genomsyras av medarbetarskap, delaktighet, jämställdhet, arbetsglädje, respekt och utveckling.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Bengtsfors
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5402
Kontakt
  • Alexander Wetterhamn, Enhetschef, 010-4356021
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, vxl.010-4350000
Publicerat 2023-08-23
Sista ansökningsdag 2023-10-11

Tillbaka till lediga jobb