Folktandvården, Centrum Borås och Sandared

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.

Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!

Om oss
Folktandvården Sandared och Folktandvården Centrum utgör tillsammans en enhet med gemensam personal och klinikledning. I dagsläget är Sandared placerad på FTV Centrum. Vi söker nu en tandläkare till båda klinikerna.

Vi försöker att jobba i team och fördela våra arbetsuppgifter så att alla blir delaktiga i arbete med våra patienter.

På Folktandvården Centrum/Sandared har vi 9 behandlingsrum och här arbetar totalt 30 medarbetare.

Utöver att vi är en allmäntandvårdsklinik så är vi även en jourklinik och tar emot akuta dagligen. Klinikerna har en blandad patientkategori med varierande vårdbehov där du som tandläkare får använda hela din kompetens.

Vi är även en resursklinik för lustgas och tar emot remisser från grannkliniker.

Välkommen med din ansökan till en spännande arbetsplats!

Om dig
Du är legitimerad tandläkare, har god odontologisk kompetens och intresse för både barntandvård och vuxentandvård.  Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Då vi är en jourklinik ser vi gärna att du har ett stort intresse för akuttandvård. Kirurgi är en merit vi ser högt på.

På Folktandvården ser vi samarbete som vår styrka och det är därför viktigt att vi kan arbeta bra tillsammans. Dina personliga egenskaper är viktiga och att kunna relatera till andra människor på ett lyhört sätt värderas högt. Om stressade situationer skulle uppstå är det viktigt att kunna ge stabilt intryck och också kunna organisera och prioritera arbetet på ett klokt och effektivt sätt. I det dagliga arbetet är du självgående och tar ansvar för din uppgift så att vi tillsammans kan lösa utmaningar och vara trygga tillsammans för de vi är till för.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första året. Handledningsprogrammet är en del av vårt treåriga utvecklingsprogram med upp till 18 dagars kompetensutveckling.

Om rekryteringsprocessen
När din ansökan kommit in till oss blir du i första hand kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju, gäller ej internt sökande. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Om du som sökande har utbildning/examen från ett annat EU/EES-land än Sverige och saknar referenser kan det bli aktuellt med kompletterande teoretiska och kliniska arbetsprover som en del av rekryteringsprocessen.

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5238
Kontakt
  • Klinikchef: Jaana Sandroos, 0700-822987
Facklig företrädare
  • TT: Rumi Stignor Enomoto, 010-4418930
Publicerat 2023-09-27
Sista ansökningsdag 2023-10-10

Tillbaka till lediga jobb