Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Öron-, näs- och halssjukvård

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Gillar du akutsjukvård men är samtidigt intresserad av kirurgi och omvårdnad, då skall du söka dig till oss på avdelning 18. Vi är en kirurgisk akutvårdsavdelning med inriktning mot öron-näs och halssjukvård (önh).

I vår verksamhet bedriver vi högspecialiserad vård för patienter från hela regionen med sjukdom, skada eller fraktur i öron, näsa, bihålor, munhåla, svalg, luft- och matstrupe.

Det som kännetecknar vården på en Öron-Näsa-Halsavdelning är den stora variationen av patientgrupper. Hos oss träffar du patienter som genomgår planerad eller akut kirurgi där medelvårdtiden är 2-3 dagar. Vi har en hög genomströmning av patienter och jobbar aktivt med att utveckla våra patientflöden och vårt samarbete med övriga verksamheter som är involverade i vår patientvård.

Hos oss har du en stor möjlighet att utvecklas som sjuksköterska och vara delaktig i de förbättringsarbeten och arbetssätt som vi jobbar aktivt med. Du har möjlighet att utveckla och förbättra några av våra specialområden då vi arbetar team-inriktat i våra olika diagnosgrupper.

Vad erbjuder vi dig?

Du välkomnas till en enhet med god sammanhållning och mycket arbetsglädje.

Vi erbjuder alla nyanställda oavsett år inom professionen att gå vår önh-utbildning och om du är nyutexaminerad får du även gå sjukhusets introduktionsprogram "kliniskt basår". Vi har ett introduktionsprogram på 4 veckor för att du skall känna dig trygg och säker samt få en inblick i hela klinikens övriga verksamheter.

Vi jobbar med individuell schemaplanering och har helgtjänstgöring fördelad på 2 helger på 5 veckor.

Om dig

Vi söker dig som är sjuksköterska gärna med erfarenhet från kirurgi, akutsjukvård eller onkologisk vård men detta är inget krav. Om du är nyutexaminerad sjuksköterska och ser fram emot en spännande, rolig och givande första arbetsplats med många trevliga och hjälpsamma kollegor är du också välkommen med din ansökan. Vi ser att du som söker tycker om variation i arbetstempo, är samarbetsinriktad och tycker om att vara en del i vår tvärprofessionella grupp bestående av läkare, dietist, undersköterska och fysioterapeut.

Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av läkare/sjuksköterska med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4642
Kontakt
  • Lisa Åberg, Vårdenhetschef, 031-3428925/072-4514394
Facklig företrädare
  • Malin Andreasson, 031-3429195
Publicerat 2023-07-20
Sista ansökningsdag 2023-09-30

Tillbaka till lediga jobb