Närhälsan Vara, Grästorp, Nossebro Rehabmottagning

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Är du intresserad av att utvecklas både i din roll som fysioterapeut och vara delaktig i verksamhetens utveckling? Ta chansen och sök den här tjänsten.

Välkommen till Närhälsan Vara,- Grästorp,- och Nossebro rehabmottagningar, vi söker fysioterapeuter. 

Som ny medarbetare hos oss kommer du få en mentor som introducerar och stöttar dig i din roll. En förmån för dig som anställd på Närhälsan är att du erbjuds olika former av utvecklingsmöjligheter exempelvis genom internutbildningar och mentorskapsprogram. På arbetsplatsen arbetar vi aktivt med utvecklingsarbete för att ständigt förbättra våra arbetssätt och på bästa sätt möta kundernas behov. Just nu fokuserar vi på digitala vårdmöten, vill du vara med och utveckla den delen?

På respektive mottagning arbetar det ett gäng med erfarna och kompetenta fysioterapeuter, arbetsterapeuter samt rehabassistent. Att jobba som fysioterapeut inom öppenvården är ett roligt och omväxlande arbete. Här finns det inga dumma frågor utan alla hjälps åt och det är lätt att bolla med kollegor när det behövs.

Mottagningarna är centralt belägna i ett vårdcentrum och har ett gott samarbete med närliggande mottagningar, vårdcentraler och kommuner. Vara rehabmottagning har nära till både tågstationen och E20.

Följ oss på Instagram: https://www.instagram.com/narhalsanrehab/

Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner i Närhälsan:
https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter är att undersöka, diagnostisera och behandla patienter i alla åldrar med besvär och skador från hela rörelseapparaten såsom smärta, neurologi, psykisk ohälsa och andra sjukdomstillstånd, även hantering av hjälpmedel tillkommer. Tillsammans med patienten läggs en personlig plan för rehabiliteringen. Arbetet är i stor utsträckning förlagt på mottagningen, men vi utför även hembesök vid behov samt digitala besök. Behandlingen av patienten sker såväl individuellt som i grupp.  

Arbetet innefattar ett tätt samarbete med andra professioner, både på den egna enheten och med andra samverkansparter. Du och dina kollegor ansvarar tillsammans med chefen för verksamhetens utveckling i ett ständigt pågående förbättringsarbete. 

Vi söker fysioterapeuter till respektive mottagning, vid önskemål går det att kombinera arbete på flera mottagningar. 

Länk till Närhälsans hemsida, jobba på rehabmottagning: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/rehab/?vgrform=1

Om dig

Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Har du tidigare erfarenhet inom öppenvård är det meriterande, men vi välkomnar även dig som är nyexaminerad.  

Arbetet är självständigt och du har möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter inom ramen för vårt uppdrag. Du ska därmed kunna organisera och planera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du kan hantera en ojämn arbetsbelastning och oförutsedda händelser. Då du i arbetet möter många olika människor är det viktigt att du är tillmötesgående och anpassar din kommunikation efter situationen.  

För dig är det en självklarhet att samarbeta med kollegor och övriga samarbetsparters i arbetet. Du delar även Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande. 

Övrigt 

Resor i tjänsten förekommer.  

Intervjuer på mottagning kommer att hållas löpande. 

Välkommen med din ansökan! 

 

Om rekryteringsprocessen 
Urval sker i två steg. Första urvalet görs av rekryterare på HR-avdelningen som kallar kandidater till telefonintervju. Efter ansökningstiden gör rekryterande chef ett andra urval av de sökande och kallar till en intervju på mottagningen. 

Vi använder oss av kompetensbaserade intervjuer vilket innebär att svaren på frågorna ska baseras på faktiska situationer. Det är viktigt att du beskriver så konkreta situationer som möjligt och försöker undvika generaliserande svar – detta för att vi ska kunna förstå situationen, varför du agerade som du gjorde och vad resultatet blev.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Vara, Grästorp eller Essunga
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4507
Kontakt
  • Anna Järlebrandt, Enhetschef, 073-6198283
Facklig företrädare
  • Abdol Vazae, Fysioterapeuterna, Tfn0736-636889
Publicerat 2023-10-03
Sista ansökningsdag 2023-10-25

Tillbaka till lediga jobb