Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Obstetrik

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vilka är vi?

Obstetrikenheten erbjuder vård under graviditet, förlossning och den närmaste tiden efter förlossningen. Vi är Sveriges största förlossningsklinik. Hos oss föds det ca 10 000 barn/år. På BB vårdas familjen den närmaste tiden efter förlossningen. Till hösten kommer många av våra sjuksköterskor påbörja utbildning, därför vill vi vara ute i god tid för att ersätta dessa.

Vad får du jobba med?

Som sjuksköterska på BB arbetar du i team med undersköterska, barnmorska, läkare och sektionsledare. Tillsammans med undersköterska ansvarar du för omvårdnaden av kvinnan och det nyfödda barnet under BB-tiden. I arbetet på avdelningen ingår sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska som exempelvis dokumentation, kontroll av vitala parametrar och provtagning. I dina arbetsuppgifter ingår även att ge de nyblivna föräldrarna stöd i föräldraskapet samt råd och stöd vid amning. Genom att tillvarata föräldrarnas kunskaper och erfarenheter ger du vård av god kvalité till den nyblivna familjen.

Varför ska du välja oss?

Vi erbjuder fyra veckors introduktion där du får gå med en erfaren sjuksköterska eller barnmorska. Under dessa veckor får du tid avsatt för att göra web-utbildningar, läsa in dig på rutiner mm. Du kommer också att få gå med på förlossningsavdelning, BB-mottagning för att få se hela processen. Vi erbjuder också fortlöpande utbildningar och ett stimulerande arbete.

Vill du ha ett arbete där du...

  • hela tiden lär dig nya saker?
  • tar hand om hela familjen?
  • blir en del av ett härligt gäng?
  • får utrymme till att vara ny?
  • får möjlighet att utvecklas?

Då ska du välja oss!

Vem söker vi?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse för BB-vård. Önskvärt är att du har minst ett års arbetslivserfarenhet, allra helst av kvinno- och/eller barnsjukvård, samt har ett framtida intresse av barnmorskeyrket. Du har lätt att anpassa dig till ett varierande arbetstempo, har ett gott bemötande och samarbetar bra med andra kollegor. Du är strukturerad och noggrann i ditt arbete och har en empatisk förmåga. Du är van att ta egna initiativ och kan organisera ditt arbete självständigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4185
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Elin Madvall, 0735-736739
  • Vårdenhetschef, Tina Lekebo , 0737-151167
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Malin Bergander , 0769-402898
Publicerat 2023-06-01
Sista ansökningsdag 2023-06-25

Wróć do ofert pracy