Regionhälsan Barn och Ungdomsmedicinsk Mottagning Kungälv

Om arbetet

Som dietist hos oss arbetar du med nutritionsbedömning och behandling av barn och ungdomar med diagnoser som födoämnesallergi, celiaki, avvikande viktutveckling, ätovilja och selektivt ätande samt obesitas. Du kommer att arbeta med enskilda besök men även till stor del i team tillsammans med andra yrkesprofessioner, liksom med gruppbesök och föräldragrupper. Inom organisationen finns andra dietister som tillsammans hjälps åt och stöttar varandra i det dagliga arbetet. Professionsträffar där samtliga dietister som arbetar på BUM inom Regionhälsan sker med jämna mellanrum.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad dietist, och har du erfarenhet från dietistarbete med barn och ungdomar med ovan nämna diagnoser är det meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där samarbetsförmåga, flexibilitet och förmåga till självständigt arbete är viktiga inslag.

Om oss

Öppenvårdsmottagningarna Barn- och ungdomsmedicinsk mottagning (BUM) erbjuder specialistvård för barn och ungdomar upp till 18 år, som inte kräver inläggning. Vi samverkar över enhetsgränserna. Vi utreder, behandlar och följer upp allergi, astma, tarmsjukdomar, epilepsi, urinvägsinfektion samt tillväxtproblematik. Även vissa utvecklingsavvikelser och psykosomatiska problem behandlas.

Enheten i Kungälv har även en mottagning i Stenungssund. Vi som arbetar här är barnsjuksköterskor, barnläkare, barndietist, barn- och ungdomspsykolog, barnlogopeder och medicinska sekreterare och undersköterska. BUM Kungälv är den större mottagningen vad gäller barnunderlag och tjänster medan BUM Stenungssund är en deltidsmottagning. Vårt upptagningsområde stäcker sig över fyra kommuner och barnunderlaget är ca 28 000 barn och ungdomar. Vi har regelbunden samverkan med sjukhus, vårdcentraler, BVC, skolhälsovård, ungdomsmottagningar, Barn- och ungdomspsykiatri (BUP), Barn och ungdomshabilitering (BUH) och socialtjänst.

 

Villkor

Tjänsten avser ett vikariat fr.o.m. 2023-10-01 t.o.m. 2023-08-31 med möjlighet till förlängning.

Vi genomför urval löpande under ansökningstiden och planerar att hålla intervjuer 21 juni.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 1/10 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4146
Kontakt
  • Pia Nilsson, Enhetschef, 0700-824030
Facklig företrädare
  • Birgitta Schöning, Naturvetarna, 0768-873132
Publicerat 2023-05-31
Sista ansökningsdag 2023-06-14

Tillbaka till lediga jobb