Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 5, Transplantationscentrum

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten alltid är i fokus. Vi erbjuder hälso- och sjukvård lokalt och regionalt, men också högspecialiserad vård till patienter i hela landet och utomlands. Våra medarbetare är vår styrka och de bidrar i kunskapsutbyten nationellt och internationellt. Med digitala verktyg och nya arbetssätt kan vi förenkla vardagen på sjukhuset och erbjuda en modern, tillgänglig och effektiv vård av hög kvalitet. Digital kompetens är en förutsättning för att kunna bidra till digitaliseringsmöjligheter.

Vill du arbeta på Sveriges största och ledande centra inom Transplantation? Nu har du chansen att bli en del av oss!

Om oss

Inom Transplantationscentrum utför vi all kirurgisk transplantation och leverkirurgi. Vi är idag Sveriges största och ledande centra inom njur-, lever-, hjärt- och lungtransplantation och tar emot patienter från nästan hela Sverige och Island. Vi är också Skandinaviens enda centra som utför tarm- och multiviscerala transplantationer. Verksamheten består av en slutenvårdsavdelning, en öppenvårdsenhet, en administrativ enhet samt en klinisk prövningsenhet. Du kommer att tillhöra avdelningen.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig ett arbete i en spännande och omväxlande miljö. Du kommer erbjudas möjlighet att utvecklas i din roll en verksamhet som präglas av öppenhet, kamratskap och rak kommunikation.

Om tjänsten

Du kommer att ansvara för schema och bemanning på avdelningen. Arbetet sker i tätt samarbete med våra sektionsledare för att tillsammans bemanna avdelningen och se till att den dagliga verksamheten fungerar. I arbetet ingår också att lösa akuta luckor samt planera schema utifrån personalens planerade frånvaro, så som semester. Det ingår också att planera schema för nyanställningar.

Du kommer vara behjälplig med att fastställa och avslå frånvaro och ledigheter, på delegation av chef. Tjänsten kan komma att innehålla andra arbetsuppgifter efter avdelningens behov.

Helgtjänstgöring kan komma att bli aktuellt.

Vem söker vi?

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av Heroma och är insatt i schemaplanering. Vi ser helst att du är utbildad undersköterska. Du ska ha god datorvana. Har du arbetslivserfarenhet av likande roller ser vi det som meriterande, likaså om du har erfarenhet av sjukhusvård.  

Som person är du noggrann, strukturerad och har lätt för att samarbeta.

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4138
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Sofia Johansson, 073-5971347
Facklig företrädare
  • Kommunal, Hans Ekström, 070-3752891
  • Vision, Sonja Oldvén , 070-0822810
Publicerat 2023-05-31
Sista ansökningsdag 2023-06-14

Tillbaka till lediga jobb