Södra Älvsborgs Sjukhus, VO psykiatri

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Om vår lediga tjänst
Som underläkare hos oss har du varierande och utvecklande arbetsuppgifter. Du kommer främst att delta i det kliniska arbetet på enheten. Ditt arbete sker i nära samarbete med dina kollegor på mottagningen.

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på 6 månader med möjlighet att diskutera tjänstgöringsgrad. Arbetstiderna är förlagda till dagtid. Vi tillämpar flextid.

Om oss
Verksamhetsområde psykiatris uppdrag som helhet handlar om att ge människor med allvarlig psykisk ohälsa och sjukdom tillgång till specialiserad och differentierad psykiatrisk vård.

Psykiatrimottagning Mark är belägen i Skene med ca fem minuters promenad från tågstation, buss stannar vid sjukhuset. Personalgruppen består av sjuksköterskor, mentalskötare, arbetsterapeut, socionomer, psykologer, läkare och medicinska sekreterare. Det är en mottagning med allmänpsykiatrisk inriktning vilket innebär att vi möter patienter med alla förekommande diagnoser inom det specialistpsykiatriska området. På mottagningen får patienter hjälp med utredning, bedömning och behandling - vid behov finns ett samarbete med heldygnsvården i Borås. På mottagningen är arbetet varierat, arbete bedrivs i team med hög grad av delaktighet. Trivseln är hög på mottagningen.

Din profil
Vi söker dig som antingen har svensk läkarlegitimation eller dig som har läkarexamen. Du är behörig att arbeta inom svensk sjukvård och behärskar det svenska språket på lägst nivå C1. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Vi värnar om allas trygghet och begär utdrag ur belastning- och misstankeregistret på dem som erbjuds anställning hos oss.

Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Skene
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4123
Kontakt
  • Ana Dinca, läkarchef, 072-2037459
  • Magnus Skog, verksamhetschef, 070-6898073
  • Ulrica Juntorp, verksamhetscontroller, 070-0206613
Facklig företrädare
  • Per-Anders Hultén, Läkarföreningen, per-anders.hulten@vgregion.se
Publicerat 2023-06-21
Sista ansökningsdag 2023-07-13

Tillbaka till lediga jobb