Sjukhusen i väster, Verksamhet Medicin, Kungälvs sjukhus

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus –
Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Högsbo närsjukhus och Kungälvs sjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

Verksamhet Medicin
Verksamhet Medicin har en bred verksamhet för hela det invärtesmedicinska området både inom slutenvård och öppenvård. Till verksamheten hör planerad mottagningsverksamhet inom allmän internmedicin, gastroenterologi, hematologi, kardiologi och endokrinologi/diabetes. Inom slutenvården finns tre vårdavdelningar, en hjärtavdelning med HIA-del och två internmedicinska vårdavdelningar varav en kommer öppna en IMA-del efter sommaren.  Akutverksamheten är stor och uppdraget för Verksamhet Medicin blir större i och med en utskiftning av vård från Sahlgrenska Universitetssjukhuset.

Beskrivning
Vi söker nu två ST-läkare som vill arbeta i en verksamhet präglad av gott samarbete och gemenskap där man arbetar i team med många kunniga medarbetare. Verksamhet Medicin står inför spännande utmaningar för att möta framtidens patient med ökad tillgänglighet och delaktighet i sin vård och behandling. Hos oss får du det lilla sjukhusets fördelar med närhet och korta beslutsvägar i utvecklingsarbetet, internutbildning och regelbunden handledning. Vi välkomnar den nya generationens läkare som med ny kunskap kompletterar våra erfarna specialister.

Kvalifikationer
Du som söker är legitimerad läkare med avklarad AT-alternativt BT-tjänstgöring. Vi förväntar oss att du har en god kommunikativ förmåga och en vilja att ingå i team och delta i utvecklingsarbete tillsammans med kollegor och övriga professioner, som är viktiga för en framgångsrik vård och behandling. Vi behöver dig på vår resa mot ett framtidens närsjukhus med akutuppdrag. Har du erfarenhet av allmän internmedicin är det meriterande.

Stor vikt fästes vid personlig lämplighet.

Övrigt
Urval och anställningsintervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden

Kontakt
(Från 230614) Sultan Zarin, läkarchef, sultan.zarin@vgregion.se, 0722-24 11 82. 
Anna Wågander, biträdande verksamhetschef, anna.wagander@vgregion.se, 0761-41 06 29.

Facklig företrädare
Annica Strandéus, Västra Götalands läkarförening, annica.strandeus@vgregion.se, 0303-986 93

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4106
Publicerat 2023-05-31
Sista ansökningsdag 2023-07-03

Tillbaka till lediga jobb