Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Avdelning 13 hjärtavdelning Sahlgrenska

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Verksamhetsområde Kardiologi vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver såväl basal hjärtsjukvård som högspecialiserad vård. Vi kan erbjuda patienten en hel vårdkedja från det mest akuta omhändertagandet till planerade behandlingar/interventioner och uppföljning via vår hjärtmottagning. Verksamhet Kardiologi består av tre slutenvårdsavdelningar (Avdelning 13, 92, 93), en dagvårdsavdelning, en öppenvårdsmottagning och en forskningsenhet.

Avdelning 13 är inriktad på planerad vård. Till oss kommer patienter hemifrån eller från andra sjukhus i regionen för att utredas, få medicinsk behandling eller göra ett ingrepp på intervention. Det kan till exempel vara att göra en ablation, kranskärlsröntgen/PCI eller att få en pacemaker inopererad. Vi har korta vårdtider på i regel två- fyra dygn och ett högt flöde av patienter genom vår avdelning.

Som anställd hos oss roterar du mellan Avdelning 13 och Dagvården (Avdelning 26). Vi har ett fast schema med helgtjänstgöring 1 av 5. Under perioder av neddragen planerad verksamhet som på sommaren och över jul/nyårsperioden arbetar vi tillsammans med de andra två kardiologavdelningarna.

Vi erbjuder

Ett roligt och omväxlande arbete där du får vara en del i teamet kring våra hjärtpatienter. Du får bli en del av vår arbetsgrupp där vi har ett öppet och hjälpsamt arbetsklimat och där några har jobbat länge och har lång erfarenhet medan andra är lite nyare.

Du har goda möjligheter att utvecklas och bygga på din kunskap både genom att delta i arbetet på våra andra kardiologavdelningar och genom interna utbildningar/föreläsningar.

Tjänsten är ett vikariat på 6 månader.

Arbetsuppgifter

Tillsammans med sjuksköterska och undersköterskekollegor ansvarar du för den basaIa omvårdnaden. I det dagliga arbetet ingår till exempel kontroller av vitala parametrar, provtagning och EKG, handhavande av KAD och uppkoppling av arytmiövervak.

Om dig

Vi söker dig som är undersköterska, du har gärna erfarenhet av arbete inom akutsjukvård. Har du erfarenhet av arbete på hjärtavdelning är det meriterande. Arbetsuppgifterna förutsätter att du har god prioriterings- och organisationsförmåga och är flexibel. Vi förutsätter att du har ett stort patientfokus och ett serviceinriktat och trevligt bemötande mot patienter, anhöriga och kollegor.

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-09-04 eller enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4072
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Susanne Henningsson, 031-3426951
Facklig företrädare
  • Kommunal, Hans Ekström, 031-3423693
Publicerat 2023-06-08
Sista ansökningsdag 2023-06-22

Tillbaka till lediga jobb