Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 5, Urologi, Urologiavdelning 30

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten alltid är i fokus. Vi erbjuder hälso- och sjukvård lokalt och regionalt, men också högspecialiserad vård till patienter i hela landet och utomlands. Våra medarbetare är vår styrka och de bidrar i kunskapsutbyten nationellt och internationellt. Med digitala verktyg och nya arbetssätt kan vi förenkla vardagen på sjukhuset och erbjuda en modern, tillgänglig och effektiv vård av hög kvalitet. Digital kompetens är en förutsättning för att kunna bidra till digitaliseringsmöjligheter.

Nu söker vi en sjuksköterska som vill arbeta natt hos oss på Urologen!

Vi är en urologisk slutenvårdsavdelning som vårdar patienter med sjukdomar i urinvägarna. Vår verksamhet omfattar allt från stor öppenkirurgi till robotassisterande titthåls kirurgi, vi tar också emot ett stort antal patienter från Akut- och olycksfallsmottagningen. 

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi på Avdelning 30 är ett härligt gäng där gemenskap, glädje och kunskap är viktigt. Vi finns även här för varandra när det är tufft och för daglig reflektion. Vårt fokus är att gemensamt ta ansvar för våra patienter. Vi tycker att det är viktigt med teamarbete och stor tilltro till varandras kompetenser. Vi kan erbjuda dig fri sjukvård, utbildning, önskeschema och friskvård. 

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det Kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens.

Sahlgrenska Universitetssjukhuset har en tidskvotering vissa timmar på natten som innebär att nattjänstgöring 32 t/v ger heltidslön samt dubbel Ob-ersättning under timmarna 22:00 – 06:00.

Arbetsuppgifter

Arbetet som sjuksköterska på urologen är utvecklande och omväxlande, du kommer att arbeta självständigt och i team. Omvårdnads arbetet för sjuksköterskan är på avancerad nivå. Patientbemötande är i fokus och du kommer ha mycket kontakt med patienter, anhöriga och andra vårdinsatser. 

Helgarbete ingår. Du kommer att arbeta två helger av fem, och under sommaren arbetar du varannan helg.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Urologisk/kirurgisk erfarenhet är meriterande. Som person är du en medarbetare och kollega som bidrar med en positiv stämning och ett gott arbetsklimat. Vi välkomnar idéer och utveckling av vår arbetsplats. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av läkare/sjuksköterska med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4060
Kontakt
  • Vårdenhetschef Camilla Finnskog , 031-3427660
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet Susanne Reuterberg , 031-3428111
Publicerat 2023-05-30
Sista ansökningsdag 2023-06-13

Tillbaka till lediga jobb