Närhälsan Karlsborg Vårdcentral

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Närhälsan Karlsborgs vårdcentral söker en ST-läkare i allmänmedicin som vill vara med och fortsätta utveckla vår vårdcentral. Vill du arbeta i en bra arbetsgrupp med gott klimat då skall du komma till oss. Närhälsan Karlsborg är en välfungerande glesbygdsvårdcentral med fast personal, nöjda patienter och helt nyrenoverade och moderna lokaler. Vi utvecklar hela tiden verksamheten för att vi ska kunna ge patienter en god medicinsk kvalitet. Vi har ett upptagningsområde på cirka 7000 patienter samt en bred verksamhet med Triagemottagning, BVC, psykisk hälsa, laboratorium, fotvård och mobilhemsjukvård. Vi har även ett nära samarbete med rehab enheten och MVC.

Om arbetet

Som ST-läkare får du ett omväxlande arbete där du kommer arbeta självständigt under kontinuerlig handledning av specialist och möjlighet att rådfråga specialist i ditt dagliga arbete. Du kommer att ha avsatt tid för att delta i de seminarium som erbjuds alternativt till egna studier och du deltar även i vårdcentralens och läkargruppens möten. Du kommer att lägga upp en individuell studieplan tillsammans med din handledare och studierektor.

Om dig

Du har svensk läkarlegitimation och ett starkt intresse för området allmänmedicin. God svenska i tal och skrift på minimum C1 är ett krav.

Du har en god empatisk förmåga samt lägger stor vikt vid ett gott bemötande. Då arbetet innebär både självständigt arbete och teamarbete kommer vi att lägga stor vikt vid såväl din samarbetsförmåga som din flexibilitet. Det är också viktigt att du delar våra kärnvärden som är Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Intervjuer sker löpande.

För dig som utbildat dig till läkare utomlands och inte gjort AT i Sverige för att få läkarlegitimation, omfattas av de nya bestämmelserna gällande Bastjänstgöring från 1 juli 2021. Bastjänstgöring för läkare (BT) är en obligatorisk inledande del av specialiseringstjänstgöringen i den nya förordningen ST-2021 (HSLF-FS 2021:8). Det innebär att du behöver göra BT innan eller som inledande del av din ST.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Karlsborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4041
Kontakt
  • Johan Ahlqvist, Vårdcentralschef, 076-1045543
  • Henrik Hellqvist, TF Vårdcentralchef, 070-3024494
Facklig företrädare
  • Nadia Kathan, Läkarförbundet , nadia.kahtan@vgregion.se
Publicerat 2023-05-26
Sista ansökningsdag 2023-07-31

Tillbaka till lediga jobb