Folktandvården, Topas Västra Frölunda

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.

Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!

Om jobbet
Som tandsköterska hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla. I huvudsak söker vi en tandsköterska för assistans vid operationer men det kan även förekomma arbete i reception, steril, assistans vid uppsök samt eget patientarbete med profylax.

Om oss
Folktandvården Topas är en arbetsplats där vi bryr oss om varandra och våra patienter. Vi är en utvecklingsorienterad klinik som strävar efter att vara den bästa arbetsplatsen för dig och dina kollegor. Du får här möjligheter att utveckla både dig själv och hela verksamheten!

Topaskliniken ligger på Topasgatan vid Frölunda Torg i västra Göteborg. Via Frölunda Torg kommer du snabbt in till centrala Göteborg med buss eller spårvagn.

Kliniken har 13 moderna behandlingsrum och vi behandlar ca 7500 vuxna och 6500 barn. Vi är 37 personer som arbetar på Topaskliniken. Tillsammans har vi en bred kompetens med bl.a. resurstandläkare inom kirurgi och tandläkare som är nischade inom endodonti, protetik och pedodonti. Kliniken är också remissinstans för lustgas.

Vi arbetar främst i arbetsmodell med arbetstider 7-19.

Våra öppettider är måndag-torsdag 07.00-19.00 och fredag 07.00-15.00

Om dig
Du är utbildad tandsköterska och har en godkänd utbildning av MYH samt har intresse för både barntandvård och vuxentandvård. Vi letar efter dig som delar Folktandvårdens vision och värderingar. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av och intresse för att assistera vid operationer.

Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande. Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga, personlig lämplighet och flexibilitet samt att du är van vid T4 journal- och tidbokningssystem. Du behöver ha möjlighet att arbeta två kvällar till 19 per vecka.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första tiden. Handledningsprogrammet är en del av vårt tvååriga utvecklingsprogram med upp till 8 dagars kompetensutveckling.

Hos oss får du möjlighet att ta eget ansvar och att göra skillnad. På Folktandvården ser vi samarbete som vår styrka och det är därför viktigt att vi kan arbeta bra tillsammans. Dina personliga egenskaper är viktiga och att kunna relatera till andra människor på ett lyhört sätt värderas högt. Om stressade situationer skulle uppstå är det viktigt att kunna ge stabilt intryck och också kunna organisera och prioritera arbetet på ett klokt och effektivt sätt. I det dagliga arbetet är du självgående och tar ansvar för din uppgift så att vi tillsammans kan lösa utmaningar och vara trygga tillsammans för de vi är till för.

Om rekryteringsprocessen
Du som inte redan är anställd hos oss blir kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. 

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4023
Kontakt
  • Klinikchef, Kajsa Hallman, 0700-207914
  • Klinikkoordinator, Ing-Marie Åstradsson, 010-4418374,073-8146484
Facklig företrädare
  • Annelie Sandell, Vision, 070-2047172
Publicerat 2023-06-08
Sista ansökningsdag 2023-06-21

Tillbaka till lediga jobb