NU-sjukvården, Område I, Neurologi, stroke och rehabiliteringsmedicin

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Vill du vara med och utveckla samarbetet mellan kommuner och akutsjukvården? Som teamledare hos oss erbjuder vi dig, att tillsammans med vårdenhetschef, leda och utveckla vår enhet!

Avdelning 54 UK
På avdelning 54 vårdas utskrivningsklara patienter i väntan på omhändertagande i hemmet eller i kommunalt boende. Avdelningen har 17 vårdplatser, och bemannas huvudsakligen av undersköterskor dygnet runt och två sjuksköterskor dagtid varav en med teamledarfunktion samt 1,5 farmaceut som ingår i teamet. Kvällar och helger finns en sjuksköterska i beredskap.

Ditt uppdrag och din roll
Vi söker dig som tillsammans med vårdenhetschef och övrig personal vill leda och utveckla vår avdelning för utskrivningsklara patienter. Ditt övergripande uppdrag blir att samordna och leda det dagliga arbetet, driva kvalitet-och förbättringsarbeten samt avlasta och till viss del ersätta vårdenhetschefen. Du kommer att vara en del av en verksamhet som har behov av en stabil arbetsgrupp.


I din tjänst ingår både kliniskt arbete samt administrativt arbete. Du arbetar som sjuksköterska med ledningsuppgifter på avdelningen dagtid. På avdelningen arbetar undersköterskor självständigt med delegationer för läkemedel, men en stor del av arbetet som teamledande sjuksköterska kommer vara att säkerställa kompetens och patientsäkerhet. Du kommer att erbjudas vårt introduktionsprogram för nya chefer.

I din tjänst som teamledare ingår bland annat:

  • Hantera och organisera det dagliga arbetet på enheten
  • Tillsammans med vårdenhetschefen arbeta för hög patientsäkerhet och en god arbetsmiljö, delta aktivt i verksamhetsutveckling och utbildningar
  • Bemanningsfrågor, kortare ledighetsansökningar, bevilja kortare utbildningar och semester
  • Löpande intern information till personalgruppen
  • Fler arbetsuppgifter kan tillkomma

Det här har du med dig till oss
Vi söker dig som är erfaren legitimerad sjuksköterska med hög kompetens och har dokumenterad kunskap inom omvårdnad, kvalitetsutveckling och förbättringsarbete. Som teamledare har du förmåga att balansera rollerna som ledare och klinisk sjuksköterska. Det är önskvärt om du tidigare har arbetat inom kommunal hälso- och sjukvård med delegationer.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3996
Kontakt
  • Pia Dafgård, Vårdenhetschef, 010-4350533
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, vxl.010-4350000
Publicerat 2023-06-07
Sista ansökningsdag 2023-06-28

Tillbaka till lediga jobb