Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Psykiatri psykos

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Verksamhetsområde Psykiatri Psykos ansvarar för vården av personer med schizofreni och liknande tillstånd som är bosatta i Göteborgs stad, Mölndals stad, Partille, Härryda och Öckerö kommun.

Vad erbjuder vi dig?

Vi kan erbjuda dig varierande arbetsuppgifter hos oss, bland annat ingår administration och arbetsuppgifter kopplat till psykiatrisk tvångsvård. Du kommer att arbeta nära all personal på mottagningen. Du kommer att få en mentor som kommer stötta dig den första tiden.

Du kommer att tillhöra Administrativa enheten och vårt uppdrag är att vara en professionell administrativ servicefunktion för hela verksamheten. Administrativa enheten består av administrativ personal vilka arbetar såväl inom öppen- som slutenvård. Vi har regelbundna möten samt egna planeringsdagar. Inom vår enhet strävar vi efter ett positivt och öppet arbetsklimat där varje medarbetares kompetens tas till vara. 

Arbetsuppgifter

Registreringar i våra system, fakturahantering, Cognos, diktatutskrifter samt att ta emot patienter i receptionen är några av de arbetsuppgifter som ingår i tjänsten. Du kommer få utbildning i Heroma, och därefter stötta medarbetare inom verksamheten som har ett heromauppdrag. Du kommer arbeta nära all personal på mottagningen. Du kommer att ha en viktigt funktion både på arbetsplatsen där du är arbetar geografiskt, men även inom Administrativa enheten. 

Om dig

Det är ett krav att du har utbildning i vårddokumentation. Vi tror att du är stabil och trygg i dig själv. Du har inga problem att själv planera och prioritera bland dina arbetsuppgifter. Det är viktigt att du har en god servicekänsla och tycker om att samarbeta. Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vid tillsättning av tjänst inom psykiatrin kommer vi begära utdrag ur misstanke- och belastningsregistret, denna förfrågan gör arbetsgivaren.

Vi kommer att ha intervjuer fortlöpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3982
Kontakt
  • Enhetschef Annika Schönefeld, 031-3432353
  • Sektionsledare Janhavi Strömberg, 031-3432324
Facklig företrädare
  • Vision, Katarina Johansson , 031-3430231
Publicerat 2023-05-24
Sista ansökningsdag 2023-06-02

Wróć do ofert pracy