Folktandvården, Sylte

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.

Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!

Om jobbet
Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Du arbetar i team med tandläkare men har också egna patienter. Är du van och intresserad av receptionsarbete så är det en fördel.

Tjänsten är ett vikariat på 12 månader. 

Om oss
Vi har öppna dörrar och samarbetar mycket. Vi tycker det är spännande med nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete.

Vi är 30 medarbetare i blandade åldrar, som sedan några år finns i en ny klinik i södra Trollhättan. Kliniken har öppet 7-19 och här är en stor bredd på behandlingspanoramat. Vi har många revisionspatienter som gått här länge men också ett stort inflöde av nya patienter. Vår stadsdel i Trollhättan är sedan många år mångkulturell vilket innebär många utmaningar och intressanta lösningar.

Om dig
Du är utbildad tandsköterska och har en godkänd utbildning av MYH samt intresse för både barntandvård och vuxentandvård.

Vi letar efter dig som delar Folktandvårdens vision och värderingar.

Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande.

Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första tiden. Handledningsprogrammet är en del av vårt tvååriga utvecklingsprogram med upp till 8 dagars kompetensutveckling.

Hos oss får du möjlighet att ta eget ansvar och att göra skillnad. På Folktandvården ser vi samarbete som vår styrka och det är därför viktigt att vi kan arbeta bra tillsammans. Dina personliga egenskaper är viktiga och att kunna relatera till andra människor på ett lyhört sätt värderas högt. Om stressade situationer skulle uppstå är det viktigt att kunna ge stabilt intryck och också kunna organisera och prioritera arbetet på ett klokt och effektivt sätt. I det dagliga arbetet är du självgående och tar ansvar för din uppgift så att vi tillsammans kan lösa utmaningar och vara trygga tillsammans för de vi är till för.

Om rekryteringsprocessen
Du som inte redan är anställd hos oss blir kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. 

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning. 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sylte
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3980
Kontakt
  • Klinikchef: Eva Magnusson, 070-3075148
  • Klinikkoordinator: Ann-Britt Karlsson, 010-441941
Facklig företrädare
  • Mari Liepins, Vision, 073-0602540
Publicerat 2023-05-25
Sista ansökningsdag 2023-06-07

Tillbaka till lediga jobb