Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Center for Bionics and Pain Research

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver världsledande sjukvård, forskning, utbildning och innovation som efterfrågas nationellt och internationellt. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten är alltid är i fokus.

Om oss

Center for Bionics and Pain Research (CBPR) är ett tvärvetenskapligt samarbete mellan Sahlgrenska universitetssjukhuset, Göteborgs universitet, och Chalmers tekniska högskola, som syftar till att utveckla och kliniskt implementera nya tekniker för att återställa sensomotorisk funktion och lindra smärta på grund av sensomotorisk nedsättning.    

Vad erbjuder dig?

Vi erbjuder en arbetsmiljö med högt tempo och utvecklande arbete där världsledande forskning bedrivs  tillsammans med ambitiösa och multidisciplinära forskare och kliniker i en internationell miljö. Vi erbjuder även möjligheten att du som forskare får utvecklas i form av kurser inom relevanta områden för projektet.

Arbetsuppgifter

Arbetet innehåller forskning och utveckling av nya medicinska produkter för återställande av funktion och rehabilitering av smärta efter sensorimotoriska funktionsnedsättningar såsom amputationer, nervskador och stroke. I uppgifterna ingår teknikutveckling, validering, dokumentation, samt analys och publicering av experimentella resultat. Arbetet är ett tvärvetenskapligt samarbete med nationella och internationella medarbetare inom teknik och medicin.

Om dig

Vi söker dig som har 

  • Magisterexamen i biomedicinsk-, mekanisk-, industriell designteknik eller motsvarande.
  • Erfarenhet av sensomotoriska träningssystem
  • Erfarenhet av neuromuskuloskeletala proteser baserade på osseointegration och implanterade elektroder, samt fantomsmärta i extremiteterna och dess behandling.
  • Erfarenhet av utveckling av medicintekniska produkter och kvalitetsledningssystem särskilt ISO 13485 och ISO 14155.
  • Erfarenhet i CAD-modellering, programmering och rapid prototyping.

Det är meriterande med

  • Erfarenhet av projekt- och ingenjörsledning.
  • Erfarenhet att jobba i tvärvetenskapligt miljö

För att lyckas i tjänsten behöver du vara en noggrann och strukturerad person med social kompetens och flexibilitet i utförandet av arbetet. Du skall både kunna jobba självständigt och i grupp. Du ska ha förmåga att påverka och förhandla. Du ska ha förmåga att snabbt förstå kundens behov och utveckla riktade lösningar. Andra viktiga kvalifikationer är utmärkta muntliga och, ännu viktigare, skriftliga engelskkunskaper.  

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2025-07-31
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-08-01
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3945
Kontakt
  • Operativ ledare, Dr. Doryaneh Ahmadpour, 0737666028
Publicerat 2023-05-23
Sista ansökningsdag 2023-06-14

Tillbaka till lediga jobb