Södra Älvsborgs Sjukhus, VO kvinna och barn

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Om vår lediga tjänst
Vi söker en medicinsk sekreterare till vårt verksamhetsområde kvinna och barn med placering på barn- och ungdomsmedicin mottagning. Dina arbetsuppgifter kommer i första hand att vara medicinsk dokumentation i journalsystemet Melior, diagnos- och åtgärdsklassificering, arbetsuppgifter som servicesekreterare samt övriga administrativa uppgifter. I dina arbetsuppgifter ingår det även att vara ett stöd åt vårdenhetschefen.

Hos oss får du ett utvecklande och självständigt arbete med stort egenansvar och du har ett nära samarbete med övriga yrkeskategorier inom vårt verksamhetsområde. Inom vårt verksamhetsområden har vi bra sammanhållning med god arbetsmiljö och vi strävar efter att nå gemensamma mål. Arbetet är varierande och utvecklande och du blir en del av ett team där teamkänslan och serviceandan är mycket viktig.

Din profil
Vi söker dig som har utbildning som medicinsk sekreterare. Vi ser det även som meriterande om du har några års erfarenhet. Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska, god datorvana och kunskap av Melior och Elvis. Du vill vara med och utveckla verksamheten och som person är du serviceinriktad, positiv och ansvarstagande. Du är van att ta egna initiativ, organisera ditt arbete självständigt och har en god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Bifoga gärna kopia på utbildningsintyg i din ansökan. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3925
Kontakt
  • Camilla Johansson, enhetschef, 0722-190449
Facklig företrädare
  • Juanita Samuelsson, vision, 033-6162032
Publicerat 2023-05-19
Sista ansökningsdag 2023-06-02

Tillbaka till lediga jobb