Folktandvården, Pedagogen Park, Mölndal

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Om jobbet
Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Du arbetar med assistans, sterilarbete och receptionsarbete. Arbete med FRAMM, uppsökande verksamhet, profylax och egna patienter är också vanligt förekommande arbetsuppgifter.

Om oss
Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete. Du kommer att få vara med på vår utvecklingsresa med digitalisering, då vi nyligen börjat med digitala avtryck och att utveckla digitala vård-möten. 

Folktandvården Pedagogen Park är belägen i en företagspark i sydvästra delen av Mölndal och där en ny stadsdel håller på att växa fram. Du når oss med buss och bil, busshållplatsen ligger nära. Finns möjlighet att hyra P-tillstånd till en mindre kostnad. 

Hos oss är vi 17 medarbetare som tycker arbetsglädje och engagemang är viktigt och ser kliniken som ett gemensamt ansvar, där alla samarbetar och bidrar till en god arbetsmiljö. Här tar vi hand om patienter i alla åldrar, i en av Mölndals modernaste kliniker. Vi söker tandsköterska som har viljan att växa och utvecklas tillsammans med oss.

Klinikens öppettider är 07.00-19.00 måndag till tisdag, 07.00-17.00 onsdag till torsdag samt 07.00-16.00 fredag.

Välkommen till oss!

Om dig
Du är utbildad tandsköterska och har en godkänd utbildning av MYH samt intresse för både barntandvård och vuxentandvård.

Vi letar efter dig som delar Folktandvårdens vision och värderingar.

Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande.

Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första tiden. Handledningsprogrammet är en del av vårt tvååriga utvecklingsprogram med upp till 8 dagars kompetensutveckling.

Hos oss får du möjlighet att ta eget ansvar och att göra skillnad. På Folktandvården ser vi samarbete som vår styrka och det är därför viktigt att vi kan arbeta bra tillsammans. Dina personliga egenskaper är viktiga och att kunna relatera till andra människor på ett lyhört sätt värderas högt. Om stressade situationer skulle uppstå är det viktigt att kunna ge stabilt intryck och också kunna organisera och prioritera arbetet på ett klokt och effektivt sätt. I det dagliga arbetet är du självgående och tar ansvar för din uppgift så att vi tillsammans kan lösa utmaningar och vara trygga tillsammans för de vi är till för.

Om rekryteringsprocessen
Du som inte redan är anställd hos oss blir kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Folktandvården Västra Götaland gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3909
Kontakt
  • Klinikchef: Jacob Rudenstam, 010-4419790
Facklig företrädare
  • Annelie Sandell, Vision:, 070-2047172
Publicerat 2023-05-25
Sista ansökningsdag 2023-06-07

Wróć do ofert pracy