Folktandvården, Falköping/Stenstorp

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Om jobbet
Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Du är även med och tar hand om klinikens akutpatienter. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Om oss
Vi är ett glatt gäng som trivs ihop och skrattar mycket. Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete. 

Kliniken har två utbudsställen belägna i Falköping och Stenstorp. I Falköping finns 16 behandlingsrum och i Stenstorp finns 4 behandlingsrum. Falköpingsklinikens öppettider är 07.00-19.00 måndag - torsdag och 07.00-16.00 fredag. Stenstorpsklinikens öppettider är måndag-torsdag 7.00-16.00. 

På kliniken i Falköping finns även vår VFU-klinik som tar emot tandläkar- och tandhygieniststudenter 30 veckor/år, kliniken är även samlokaliserad med specialistkliniken för Ortodonti. 

Falköping/Stenstorp omfattas av Folktandvårdens system för marknadslönetillägg, vilket innebär ett klinikbundet lönetillägg.

Hos oss får du ett utvecklande yrkesliv och möjlighet till ett fantastiskt fritidsliv då det är nära till natur, våra två platåberg och olika friluftsaktiviteter så som mountainbikespår, segelflyg, skidbacke, motionsspår, vandringsleder men också ett utbud av bowlinghall, badhus, flertalet gym, padelhallar, mysiga caféer och restauranger med lokalproducerat, trevliga butiker och kurortshotell med spa. 

Falköping och Stenstorp har även goda kommunikationer med järnvägen mellan Stockholm-Göteborg.  

Välkommen till oss!

Om dig
Du är legitimerad tandläkare, har god odontologisk kompetens och intresse för både barntandvård och vuxentandvård.

Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

På Folktandvården ser vi samarbete som vår styrka och det är därför viktigt att vi kan arbeta bra tillsammans. Dina personliga egenskaper är viktiga och att kunna relatera till andra människor på ett lyhört sätt värderas högt.

Om stressade situationer skulle uppstå är det viktigt att kunna ge stabilt intryck och också kunna organisera och prioritera arbetet på ett klokt och effektivt sätt. I det dagliga arbetet är du självgående och tar ansvar för din uppgift så att vi tillsammans kan lösa utmaningar och vara trygga tillsammans för de vi är till för.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första året. Handledningsprogrammet är en del av vårt treåriga utvecklingsprogram med upp till 18 dagars kompetensutveckling

Om rekryteringsprocessen
När din ansökan kommit in till oss blir du i första hand kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju, gäller ej internt sökande. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till klinikintervju. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Om du som sökande har utbildning/examen från ett annat EU/EES-land än Sverige och saknar referenser kan det bli aktuellt med kompletterande teoretiska och kliniska arbetsprover, som en del av rekryteringsprocessen.

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Falköping/Stenstorp
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3864
Kontakt
  • Klinikchef: Sara Laakso, 072-5380751
Facklig företrädare
  • TT: Carina Bergman, 010-4417190
Publicerat 2023-05-25
Sista ansökningsdag 2023-06-07

Wróć do ofert pracy