Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Hematologi och Koagulation

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vill du bli en del av vår verksamhet?

Det här jobbet är för dig som gillar att hantera läkemedel, infusioner och provtagningar. 

Vi söker en sjuksköterska till vår öppenvårdsmottagning som vill vara med och bidra till en vård i framkant.

Vi söker dig som vill arbeta i team runt patienten för att ge den bästa vård och trygghet så patienten skall kunna leva ett gott liv utanför sjukhuset.

Hos oss får du möjlighet att följa patienter från utredning till behandling, transplantation, eftervård och uppföljning. 

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi kan erbjuda dig en spännande och utvecklande verksamhet där du får en kontinuerlig vidareutveckling och utbildning i din roll som sjuksköterska.

Alla som börjar hos oss får;

  • Individuell anpassad introduktion.
  • Interna föreläsningar (våra onsdagsföreläsningar).
  • Mentorskap.
  • Cytostatikakörkort via Regionalt Cancer Centrum Väst.
  • Möjlighet att delta på Nationella och internationella utbildningar.
  • Möjlighet att gå Kurs i hematologi 7,5p via Göteborgs universitet.
  • Tillgång till ett väl utarbetat rutinbibliotek.

I våra team hjälper vi varandra, lär varandra och lyfter varandra.

I takt med att du utvecklas finns möjlighet att rotera till olika team inom mottagning men även till vår slutenvårdsavdelning där avancerad sjukvård i forskningens framkant bedrivs.

För att lyckas i uppdraget behöver du vara strukturerad, kunna ta ansvar och prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Det är ett plus om du har arbetat några år som sjuksköterska och/eller har erfarenhet av mottagningsarbete.

Din tjänstgöring är dagtid måndag till fredag.

Vår verksamhet

Sektionen för hematologi och koagulation är en högspecialiserad verksamhet som utreder och behandlar patienter med blodcancer och andra blodsjukdomar. För många av dessa patienter är blod-/benmärgstransplantationer ett led i behandlingen. Vi har ett samlat ansvar för hematologin inom Stor-Göteborg och ett regionalt uppdrag inom Västra Götaland med Norra Halland.

Sektionens transplantationsverksamhet är ackrediterad enligt JACIE standard vilket är ett krav för skörd och transplantation av humana stamceller.  Verksamheten deltar aktivt i både nationella och internationella utvecklingsarbeten och kompetensutbyte.

Känns detta lockande och som din framtida arbetsplats?... då är du hjärtligt välkommen med din ansökan redan idag.

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det Kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens.

Vid eventuell rekrytering av läkare/sjuksköterska med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3838
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Dorotea Tistrand, 031-3421141
  • Vårdenhetschef, Elisabeth Wallhult, 031-3428408
Facklig företrädare
  • Siv Lundgren, Vårdförbundet, 031-3421141
Publicerat 2023-05-15
Sista ansökningsdag 2023-06-15

Wróć do ofert pracy