Koncernkontoret, Koncernstab Digitalisering, Ledningsstöd

Vill du vara med och bidra till att skapa Sveriges bästa hälso-och sjukvård och ett hållbart samhälle med tillväxt i hela Västra Götaland? Västra Götalandsregionen är Sveriges största offentliga arbetsgivare med ambitionen att bli Sveriges bästa offentliga arbetsgivare. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västra Götalandsregionens vision ”det goda livet”. På Koncernkontoret arbetar vi dagligen med att göra skillnad för patienter, medarbetare, besökare och invånare.

Nu söker vi en administrativ koordinator till Koncernstab Digitalisering. Ta chansen och sök dig till en av Sveriges största arbetsgivare.

Ditt uppdrag
I rollen som administrativ koordinator ingår du i det administrativa stödet till chefer och medarbetare inom koncernstab digitalisering. Du blir en del av enhet ledningsstöd. Din arbetsvardag kommer att vara variationsrik med såväl löpande arbetsuppgifter som tillfälliga uppdrag som behöver hanteras.

Arbetsuppgifter som ingår i uppdraget är bland annat:

 • Externa konferensbokningar
 • Beställarstöd inklusive fakturahantering
 • Mötesadministration inkluderat sekreteraskap
 • Vägledning i administrativa frågor – stöd till chefer
 • Administrativt stöd, såsom ärendefördelning, kopplat till avvikelsesystemet Medcontrol
 • Samordna diverse stabsgemensamma uppdrag

Vi är mitt i ett förändringsarbete och därför är det möjligt att andra arbetsuppgifter kan tillkomma, men då med koppling till administrativt stöd inom koncernstab digitalisering.

Vad kan vi erbjuda dig?
Som en av Sveriges största arbetsgivare kan vi erbjuda rätt person goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället där du med dina insatser bidrar till Västra Götalandsregionens vision ”det goda livet”, samtidigt som du får ett intressant arbetsinnehåll. Vi eftersträvar en god balans mellan arbetsliv och privatliv och värnar om våra medarbetares hälsa.

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter på en förändringsinriktad och händelserik arbetsplats, där du som medarbetare har möjlighet att bidra i koncernstab digitaliserings fortsatta utveckling.

Placeringsort för denna tjänst är Mölndal eller Borås. En del av arbetet kan hanteras på distans. 

Västra Götalandsregionen erbjuder flexibla arbetsformer utifrån verksamhetens förutsättningar och det finns möjlighet att kombinera arbete från våra kontor och på distans.

För att lyckas i rollen behöver du:
För rollen som administrativ koordinator krävs att du har gymnasieutbildning gärna kompletterad med eftergymnasialutbildning eller enstaka kurser relevant för tjänsten. Vi söker dig med minst 3-års erfarenhet av att arbeta som administrativ koordinator eller motsvarande inkluderat sekreterarskap och mötesadministration. Krav för tjänsten är goda kunskaper i såväl tal som skrift i svenska samt god digital kompetens.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du passar väl in i ett ledningsstödsuppdrag. 

Du är en person som har lätt för att sätta dig in i nya uppdrag och tar ansvar för att de genomförs. Det ställer krav på självständighet, nyfikenhet, nätverkande med kollegor i organisationen, att du är drivande och lösningsfokuserad. Du är strukturerad och effektiv med en förmåga att identifiera och driva igenom förslag på administrativ förenkling.

Det är viktigt för oss att du kan arbeta utifrån vår värdegrund:

 • Tillsammans gör vi varandra framgångsrika.
 • Vi lyssnar in. Vi lyssnar av.
 • Feedback bidrar till vår utveckling.

Övrigt
Som en av Sveriges största arbetsgivare kan vi erbjuda rätt person goda karriär- och utvecklingsmöjligheter.

Vi eftersträvar jämlikhet för alla medarbetare, att de trivs på arbetsplatsen och värnar om en god balans mellan arbetsliv och privatliv.

Läs om våra förmåner: Förmåner - Västra Götalandsregionen (vgregion.se)

Läs mer om vår verksamhet här: http://www.vgregion.se/om-vgr/

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Mölndal, Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3792
Kontakt
 • Peter Karlsson, enhetschef, 0722-017980
Facklig företrädare
 • Vision: Jeanette Hansson, 0767-742849
 • Akavia, SACO: Stig Holmlund, 0709-512345
 • Sv Ingenjörer: Yvonne Jagersjö, 073-8048765
Publicerat 2023-05-12
Sista ansökningsdag 2023-06-04

Wróć do ofert pracy