Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Ortopedteknik och sterilteknik

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om vår verksamhet

Ortopedteknik är en av landets äldsta ortopedtekniska avdelningar och vår uppgift är att försörja
patienter i Göteborgsregionen med ortopedtekniska hjälpmedel. Verksamheten har cirka 70 anställda. Flertalet besök sker vid verksamhetens huvudenhet på Falkenbergsgatan där även produktionen är förlagd. Vi arbetar tvärprofessionellt och ingår i flera teamverksamheter.

Om arbetet

Vi erbjuder dig ett arbete med intressanta och varierande arbetsuppgifter. I rollen som administratör ingår bland annat:

• Arbeta i vår reception
• Ta emot patienter
• Lämna ut hjälpmedel
• Göra tidbokning
• Scanna av remisser

Du kommer att arbeta i nära och gott samarbete med dina kollegor samt med övrig personal på enheten. Din placering kommer att vara på Falkenbergsgatan.

Om dig

Vi söker dig som har en administrativ utbildning eller likande utbildning som vi anser vara likgiltig. Du ska ha tidigare arbetslivserfarenhet från vården eller erfarenhet av likande administrativa arbetsuppgifter. Goda språkkunskaper både i tal och skrift i svenska och engelska är ett krav för tjänsten. Är du datakunnig är det också meriterande. 

Vi vill att du ska vara med och bidra till att utveckla vår verksamhet. Du ska vara serviceinriktad, ha lätt för att ta till dig ny kunskap, god förmåga att prioritera bland arbetsuppgifter, vara kommunikativ och vara tillmötesgående gentemot besökare och kollegor. Du ska kunna arbeta självständigt och vara stresstålig. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper.

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3675
Kontakt
  • Anneli Janson, Enhetschef, 0736908823
  • John Alnemo, Enhetschef, 0735547860
Facklig företrädare
  • Kristina Lund, Vision, 031-3428879
Publicerat 2023-05-09
Sista ansökningsdag 2023-05-26

Tillbaka till lediga jobb