Närhälsan Fjällbacka och Tanumshede vårdcentral och jourcentral

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Vi söker nu en ny medicinsk sekreterare till oss på grund av pensionsavgång.

Fjällbacka vårdcentral och Tanumshede vårdcentral och jourcentral är belägna i norra Bohuslän. På de båda vårdcentralerna finns 3 500 respektive 5 000 listade patienter. Under sommartid arbetar vi som en turistvårdcentral med många korta akuta besök. Vi tar även hand om våra egna listade samt äldreboende gör att arbetet blir varierande. På vårdcentralen arbetar distriktsläkare, ST-läkare, distriktssköterskor, specialistsköterskor inom diabetes, astma/KOL och hjärta/kärl. Här finns även legitimerad psykoterapeut, psykolog samt rehabkoordinator.

Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med oss, vi erbjuder en positiv arbetsmiljö med humor och laganda. Som anställd inom Närhälsan erbjuds du olika former av utvecklingsmöjligheter exempelvis genom internutbildningar och mentorskapsprogram. På arbetsplatsen arbetar vi aktivt med utvecklingsarbete för att ständigt förbättra arbetssätt och på bästa sätt möta patienternas behov. 

Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter på vårdcentralen och jourcentralen är varierande där mötet med patienten står i fokus. Som medicinsk sekreterare är du en viktig medarbetare på vårdcentralen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av journalskrivning i Asynja Visph, hantering av inkommande remissvar samt lokalt IT-stöd. Även receptionsarbete ingår där du är den första person som patienterna möter och ger ett gott bemötande till de som söker sig till oss. 

Om dig

Du är utbildad medicinsk sekreterare. Du har goda kunskaper inom och intresse för att arbeta med digitalisering. Du har även god förmåga att uttrycka dig i svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvård och erfarenhet av journalsystemet Asynja Visph. 

Som person är du serviceinriktad och initiativtagande. Du trivs med att arbeta självständigt, men har även en god samarbetsförmåga. Vi ser också att du, tillsammans med oss, har ett stort intresse för verksamhetsutveckling. Vi ser även att du lever upp till Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Tjänsten avser 100% sysselsättning, där majoriteten av din tjänstgöring sker på Tanumshede vårdcentral och jourcentral, men visst arbete på Fjällbacka vårdcentral kan också förekomma.

Urval och intervjuer sker löpande.

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Fjällbacka och Tanumshede
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3504
Kontakt
  • Veronica Arvidsson, Verksamhetschef, 0702-396377
Facklig företrädare
  • Lisa Norberg, Vision, 0700-207784,lisa.norberg@vgregion.se
Publicerat 2023-05-08
Sista ansökningsdag 2023-06-05

Tillbaka till lediga jobb