Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Bemanningsservice

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten alltid är i fokus. Vi erbjuder hälso- och sjukvård lokalt och regionalt, men också högspecialiserad vård till patienter i hela landet och utomlands. Våra medarbetare är vår styrka och de bidrar i kunskapsutbyten nationellt och internationellt. Med digitala verktyg och nya arbetssätt kan vi förenkla vardagen på sjukhuset och erbjuda en modern, tillgänglig och effektiv vård av hög kvalitet. Digital kompetens är en förutsättning för att kunna bidra till digitaliseringsmöjligheter.

Bemanningsservice är Sahlgrenska Universitetssjukhusets interna resursorganisation.

Vi rekryterar och ansvarar för all timanställd personal inom SU. Vårt uppdrag är att bemanna vårdavdelningarna med engagerad och kompetent personal vid akut korttidsfrånvaro. Som timanställd på Bemanningsservice har du möjlighet att ambulera mellan ett flertal avdelningar inom vår verksamhet som bedrivs på Sahlgrenska sjukhuset, Östra sjukhuset, Mölndals sjukhus, Högsbo sjukhus samt Rågården.

Vad erbjuder vi?

Som skötare arbetar du med psykiatrisk omvårdnad, behandling och rehabilitering av patienter med svår psykisk ohälsa. Du har möjlighet att på sikt ambulera mellan våra psykiatriska verksamhetsområden beroende, psykos, affektiva, neuropsykiatri och rättspsykiatri.

Med hjälp av vårt bokningssystem TimeCare Pool bokas du in på arbetspass utefter din egen tillgänglighet, du styr därmed själv när du kan arbeta. Vi erbjuder nu timanställning där man som anställd behöver kunna arbeta minst 4 pass i månaden.

Vem söker vi?

  • Du är utbildad skötare eller undersköterska med minst ett års erfarenhet inom psykiatrisk omvårdnad

eller

  • Du har fullgjort sjuksköterskeprogrammet termin 3 alt. läkarprogrammet termin 5 (GU) eller termin 6 annat lärosäte, samt har erfarenhet av psykiatrisk omvårdnad

eller

  • Du har fullgjort termin 6 på psykologprogrammet, samt har erfarenhet av psykiatrisk omvårdnad

För att vi skall kunna hantera din ansökan så snabbt som möjligt ser vi gärna att du bifogar ett resultatintyg/diplom från godkänd utbildning för arbete som skötare på Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Du kan kommunicera på svenska i tal och skrift. Om du har ytterligare språkkunskaper är det en fördel.

Som person bör du vara serviceinriktad och flexibel. Du har ett genuint intresse för människor samt känner stort engagemang i ditt arbete. Då du har möjlighet att ambulera mellan ett flertal verksamhetsområden behöver du vara en god lagspelare med en öppensinnad inställning inför nya miljöer och arbetsgrupper. Självständig och trygg i din yrkesroll, lugn och lyhörd i din framtoning med ett tydligt gränssättande i dina beslutsfattanden. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Låter detta som tjänsten för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Intervjuer hålls löpande under ansökningsperioden. I samband med rekryteringen kommer vi att beställa utdrag från misstanke- och belastningsregister.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad 0-100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3401
Kontakt
  • HR-specialist Sandra Forså, 031-3432900
  • HR-specialist Fanny Carlén, 031-3432900
Facklig företrädare
  • Kommunal, Maria Andersson, 0704-742060
Publicerat 2023-05-01
Sista ansökningsdag 2023-05-31

Tillbaka till lediga jobb