Södra Älvsborgs Sjukhus, VO neurologi, rehabilitering och nära vård

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Om vår lediga tjänst
Vi söker en sjuksköterska till vår mottagning och dagvård, där det primära uppdraget är mottagning och till viss del dagvård. Här får du arbeta med patienter med Parkinson, epilepsi, multipel skleros, ALS, primär hjärntumör och andra neurologiska sjukdomar. På mottagningen specialiserar sig sjuksköterskan inom ett område, vilket även du kommer få möjlighet till. För att möta den förändring som sker i samhället och i vården arbetar vi ständigt med att utveckla vår verksamhet och våra arbetssätt. Vi vill att du är med och bidrar i arbetet till en vård i toppklass!

Vi är ett starkt sammansvetsat team med högt i tak och vi har verkligen roligt tillsammans. Det finns gott om erfarenhet inom gruppen vilket gör att man får känna sig ny hos oss.
Arbetet sker huvudsakligen dagtid, samt 2 av 10 helger på vår neurologavdelning.

Om oss på neurologenheten
Neurologienheten på SÄS innefattar neurologisk mottagning, dagvård samt slutenvård med 8 platser. Vi arbetar i fräscha, fina lokaler som är anpassade för de patientgrupper som vi har hand om. På avdelningen bedriver vi både akut samt elektiv vård inom allmän neurologi.

Din profil
Du som söker är legitimerad sjuksköterska, eller blir legitimerad senast juni -23. Det är meriterande om du har erfarenhet eller utbildning inom neurologisk vård. Som person tycker du om att samarbeta och ser teamet som en betydelsefull del i arbetet. Självklart har du inga problem att arbeta självständigt och fatta egna beslut. Initiativrikedom och nytänkande välkomnas. Du är empatisk och har ett bra bemötande till patienter, anhöriga och kollegor.

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kliniskt basår
Du som är nyutexaminerad sjuksköterska (med maximalt 4 månaders yrkeserfarenhet) genomgår det kliniska basåret i början av din anställning hos oss. Det kliniska basåret innebär ett år av självständigt arbete som legitimerad sjuksköterska samtidigt som du får omvårdnadshandledning av en erfaren sjuksköterska, utbildningstillfällen varje månad och möjlighet att öva på ditt yrke genom kliniska simuleringar på kliniskt träningscentrum (KTC). Dessutom ingår det att auskultera på minst två olika avdelningar för att bredda kunskapen. Läs mer via denna länk.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3350
Kontakt
  • Malin Johansson, vårdenhetschef, 033-6163937
  • Malin Bark, vårdenhetschef , 033-6164989
Facklig företrädare
  • Ellinor Johansson, Vårdförbundet , 033-6162192
Publicerat 2023-06-02
Sista ansökningsdag 2023-06-30

Tillbaka till lediga jobb