Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 2, Infektion

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Vill du arbeta med kompetenta medarbetare och ha ett omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll? Vill du arbeta med patienter i alla åldrar och i en positiv arbetsmiljö med humor och god laganda? Vill du få goda kunskaper om infektionssjukdomar, vårdhygien och smittskydd? Vill du vara med och forma framtidens infektionssjukvård i en allt mer globaliserad värld?

Ta chansen att börja jobba på Infektion!

På Infektion kommer du att stöta på det mesta, allt ifrån pneumoni, Covid-19 och sepsis till mer ovanliga sjukdomar som tuberkulos, infektioner i CNS, tropiska parasiter och mässling. Vi vårdar patienter med såväl kända smittsamma sjukdomar som kräver isoleringsvård till patienter under utredning i jakten på rätt bakterie.

Infektion har ett ansvar för hela SU att bedriva infektionssjukvård, undervisning, forskning och utveckling. Vi arbetar ständigt med kompetensutveckling och använder oss av karriärutvecklingsmodeller för både undersköterskor och sjuksköterskor. Verksamheten bedrivs på fyra vårdavdelningar med sammanlagt 62 vårdplatser. Då vi har isoleringsvård förekommer inte överbeläggningar.

De fyra vårdavdelningarna har olika inriktningar med en gemensam nämnare i patienter med allmänna infektionssjukdomar. Just nu söker avdelning 301, 303 samt 304 nya undersköterskor, både vikarier samt för en längre tid.

Avdelning 301 har 16 vårdplatser och vårdar patienter från 16 år och uppåt. Avdelningen är en allmän infektionsavdelning med specialinriktning mot vård av patienter med tuberkulos. Avdelningen har även en jourmottagning där patienter med misstanke om infektionssjukdom och behov av brådskande handläggning på kvällar och helger kan tas om hand. De handlägger även vårdpersonal som råkat ut för stick-/skärtillbud.

Avdelning 302 har utöver allmän infektionssjukvård två platser för intensivvård och två för intermediärvård. Här vårdas patienter med olika infektionssjukdomar och/eller med särskilda isoleringsbehov inom de olika vårdnivåerna. Erfarenhet av akutsjukvård, slutenvård eller IMA/IVA är värdefullt, men inget krav för att arbeta här.

Avdelning 303 har 15 vårdplatser och är en allmän infektionsavdelning med inriktning mot barn, gravida och nyförlösta kvinnor. Avdelningen vårdar patienter i alla åldrar där majoriteten av patienterna är vuxna patienter med blandade infektionssjukdomar. Avdelningen har samarbete med både barnkliniken såväl som kvinnokliniken och arbetar ständigt med kompetensutveckling inom dessa områden

Avdelning 304 är en allmän infektionsavdelning som vårdar patienter med olika infektioner men har även en specialinriktning på CNS-infektioner. Avdelningen har 16 vårdplatser och vårdar patienter från 16 år och uppåt.

Vi söker nu dig, utbildad undersköterska med ett glatt humör och redo för nya utmaningar.

Vi ser fram emot din ansökan! 

Arbetsuppgifter

Som undersköterska på infektion får du ett varierande och roligt arbete där du i ett tätt samarbete med sjuksköterskor och läkare för att ge patienterna så god och professionell omvårdnad som möjligt.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Om du har erfarenhet av akutsjukvård ses detta som meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3139
Kontakt
  • Vårdenhetschef Avdelning 301, Lina Stenman, 031-3435290
  • Vårdenhetschef Avdelning 302, Lotta Koitrand, 031-3435291
  • Vårdenhetschef Avdelning 302, Helén Zeidlitz, 031-3435291
  • Vårdenhetschef Avdelning 303, Emelie Andersson, 031-3435510
  • Vårdenhetschef Avdelning 304, Maria Wikingsson, 031-3435293
Facklig företrädare
  • Kommunal, Sari Lauri, 010-3434292
Publicerat 2023-04-19
Sista ansökningsdag 2023-06-14

Wróć do ofert pracy